Αχαΐα: 16χρονος αναζητείται από την αστυνομία για δεκάδες κλοπές

Αχαΐα: 16χρονος αναζητείται από την αστυνομία για δεκάδες κλοπές

Εναντίον του έχει σχηματιστεί δικογραφία για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα, καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή σε βαθμό κακουργήματος

Αχαΐα: 16χρονος αναζητείται από την αστυνομία για δεκάδες κλοπές
Ένας ανήλικος κακοποιός που έχει πλούσιο ποινικό παρελθόν ήταν ο ένας από τους δυο κουκουλοφόρους που αιφνιδίασαν το βράδυ της Παρασκευής τον 56χρονο υπάλληλο μιας υπό κατασκευή επιχείρησης στα Καμίνια Αχαΐας, τον λήστεψαν χρησιμοποιώντας βία και διέφυγαν με το αυτοκίνητό του.

Τα στοιχεία του 16χρονου «Ντίλινγκερ» αποκαλύφθηκαν μετά τον εντοπισμό του κλεμμένου οχήματος το μεσημέρι της Κυριακής, στα Στεναΐτικα Αχαΐας και ακολούθησαν ο εντοπισμός και η σύλληψή του λίγη ώρα αργότερα. Από την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι πριν από πέντε μήνες είχε αρπάξει δυο χρυσές αλυσίδες από το λαιμό μιας ηλικιωμένης και ότι πριν από 15 ημέρες παραβίασε το παράθυρο ενός σπιτιού αλλά έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή, ενώ την ίδια ημέρα έκλεψε το πορτοφόλι ενός άνδρα μέσα στο σπίτι του με τη μέθοδο της απασχόλησης.

Σε βάρος του ανήλικου δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοκατοχή σε βαθμό κακουργήματος, με τις κατηγορίες να βαρύνουν και τον 21χρονο συνεργό του που έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται. Ακόμη, ο 16χρονος κατηγορείται για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα.

Κλείσιμο
Οι δυο κακοποιοί είχαν βρει τον άτυχο υπάλληλο μέσα στο αυτοκίνητό του και τον έβγαλαν έξω χτυπώντας τον με γροθιές. Στη συνέχεια, τον ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού και τον ανάγκασαν να τους δώσει 50 ευρώ και ένα κινητό που είχε στις τσέπες του και το χρυσό δαχτυλίδι που φορούσε! Αμέσως μετά, άρπαξαν ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα και μία ηλεκτρογεννήτρια συνολικής αξίας 1.300 ευρώ, τα φόρτωσαν στο αυτοκίνητο του θύματος και διέφυγαν με αυτό. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης