«Μόνο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν ότι ζεις με αυτές τις συντάξεις»

«Μόνο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν ότι ζεις με αυτές τις συντάξεις»

Κραυγή αγωνίας από τους συνταξιούχους: Μας πηγαίνουν στα 300 ευρώ - «Είναι εντολοδόχοι της ΕΕ και του ΔΝΤ»

«Μόνο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν ότι ζεις με αυτές τις συντάξεις»
Πορεία διαμαρτυρίας προς τη Βουλή παρά την κακοκαιρία πραγματοποίησαν εκατοντάδες συνταξιούχοι διαμαρτυρόμενοι για την ψήφιση του 4ου μνημονίου που φέρει την υπογραφή της συγκυβερνήτης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Όπως είπαν μόνο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν ότι μπορεί κάποιος να ζήσει μετά τη νέα μείωση των
συντάξεων και τις περικοπές στο αφορολόγητο.

Κλείσιμο
«Μειώνουν το αφορολόγητο και από δώ και πέρα νομίζω ότι δεν έχει κανένας το δικαίωμα να λέει πως μπορεί να ζήσει... Αυτό το λένε μόνο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν αναλάβει εργολαβικά να υποστηρίξουν την πολιτική της Ε.Ε και του Δ.Ν.Τ» λέει αγανακτισμένος ένας συνταξιούχος.



«Δεν υπάρχει θέμα προσωπικής άποψης αλλά αντικειμενικής. Σήμερα η Κυβέρνηση συνεχίζει την σφαγή των συνταξιούχων, των φτωχών λαϊκών οικογενειών, όπως συνέβαινε και προηγούμενα... Αγωνιζόμαστε για να ανατρέψουμε αυτές τις πολιτικές. Να έχουν υπόψη τους ότι οποία Κυβέρνηση και να εκλεγεί δεν πρόκειται να αλλάξουμε τα αιτήματα μας... Επαναφορά των συντάξεων, επαναφορά 13-14 σύνταξη και το ΕΚΑΣ και αύξηση του αφορολόγητου. Δίνουμε σήμερα μέσα στην καταρρακτώδη βροχή ένα δείγμα των προθέσεων μας για το πως θα πορευτούμε και στο μέλλον» ανάφερε με νόημα ένας άλλος συνταξιούχος.



Οι απόμαχοι της ζωής δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν σε νέες κινητοποιήσεις αφού όπως υπογραμμίζουν οι συντάξεις τους θα φτάσουν τα 300 ευρώ.

«Ακόμη και τον καιρό δεν τον φοβόμαστε γιατί ξέρουμε ότι τα μέτρα που ψηφίζονται στην Βουλή αυτή την στιγμή είναι μόνο ένα σκαλί στου κακού την σκάλα. Αν δεν αντιδράσουμε να είμαστε όλοι στον αγώνα θα φτάσουμε στον πάτο, στις συντάξεις των 300 ευρώ, εκεί που έχουν καθοριστεί από πριν» υπογράμμισε ένας ηλικιωμένος μιλώντας σε δημοσιογράφους.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης