Κατερίνη: Υποψήφιες ενοικιάστριες ξάφρισαν τις λίρες του ιδιοκτήτη

Κατερίνη: Υποψήφιες ενοικιάστριες ξάφρισαν τις λίρες του ιδιοκτήτη

Ενώ εκείνες τον απασχολούσαν, ο συνεργός τους άρπαξε κλοπιμαία αξίας άνω των 10.000 ευρώ

Κατερίνη: Υποψήφιες ενοικιάστριες ξάφρισαν τις λίρες του ιδιοκτήτη
Οι καλοντυμένες και όμορφες κοπέλες που επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τον ηλικιωμένο ιδιοκτήτη ενός σπιτιού στην Κατερίνη που είχε δημοσιεύσει αγγελία αναζητώντας ενοικιαστή, κάθε άλλο παρά υποψήφιες μισθώτριες ήταν. Στόχος του ήταν να ξαφρίσουν ό,τι πολύτιμο είχε στο δικό του σπίτι ο 82χρονος.

Μετά την επικοινωνία τους με τον ηλικιωμένο, οι δυο γυναίκες πήγαν στο σπίτι του για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες και του ζήτησαν να δουν το προς ενοικίαση διαμέρισμα. Όταν εκείνος τις οδήγησε σε αυτό, ένας συνεργός τους τρύπωσε στο σπίτι του, τα έκανε όλα άνω- κάτω και άρπαξε 28 χρυσές λίρες, χρυσαφικά και μια συλλογή χρυσών και ασημένιων νομισμάτων αξίας άνω των 10.000 ευρώ!

Η κλοπή είχε γίνει στις 22 Απριλίου και εξιχνιάστηκε από τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας που ταυτοποίησαν τις επίδοξες ενοικιάστριες, δυο Ελληνίδες ηλικίας 22 και 34 χρόνων. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης. Σε αυτήν, περιλαμβάνεται και ο άγνωστος μέχρι στιγμής συνεργός τους, ενώ ερευνάται αν έχουν ξαφρίσει με την ίδια μέθοδο και άλλους ιδιοκτήτες σπιτιών.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης