Λήξη συναγερμού για τον ύποπτο φάκελο στο Πεντάγωνο

Λήξη συναγερμού για τον ύποπτο φάκελο στο Πεντάγωνο

Κατά τον έλεγχο ο φάκελος θεωρήθηκε ύποπτος - Κλιμάκιο της ΕΛΑΣ μετέβη στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας για περαιτέρω έλεγχο

Λήξη συναγερμού για τον ύποπτο φάκελο στο Πεντάγωνο
Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας από φάκελο που εστάλη στο Πεντάγωνο και θεωρήθηκε ύποπτος κατά τη διαδικασία του ελέγχου.

Ο φάκελος, που προωθήθηκε μαζί με την αλληλογραφία και εντοπίστηκε στην πύλη του Πενταγώνου, θεωρήθηκε ύποπτος στη διαδικασία του αρχικού ελέγχου από το μηχάνημα X-Ray. Ψηλαφίζοντας το φάκελο, ένας στρατιωτικός εντόπισε κάτι που έκρινε ότι χρειάζεται νέο, πιο λεπτομερή έλεγχο και γι' αυτό εκλήθη κλιμάκιο εξειδικευμένων στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας που μεταβαίνουν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Έπειτα από τον έλεγχο επαληθεύτηκε ότι στον φάκελο υπήρχε δίσκος μνήμης ηλεκτρονικού υπολογιστή και σήμανε λήξη συναγερμού, πράγμα που επιβεβαίωσε επισήμως η αστυνομία με ανακοίνωσή της, στην οποία αναφέρει ότι «ουδέν προέκυψε» μετά τον έλεγχο του ΤΕΕΜ στην αλληλογραφία που κρίθηκε ύποπτη στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης