Μαζί με το λαθραίο καπνό είχε χασίς και παράνομο όπλο

Μαζί με το λαθραίο καπνό είχε χασίς και παράνομο όπλο

Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Μαζί με το λαθραίο καπνό είχε χασίς και παράνομο όπλο
Για κατοχή ναρκωτικών μιλούσαν οι πληροφορίες που δέχθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας για έναν 41χρονο Έλληνα, αλλά όταν έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του σε περιοχή του Βόλου βρήκαν και άλλες παρανομίες.

Η ποσότητα των ναρκωτικών που βρέθηκε ήταν μόνο 2,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Ωστόσο, ο ύποπτος είχε ακόμη στην κατοχή του ποσότητα αφορολόγητου καπνού βάρους 215 γραμμαρίων και ένα κυνηγετικό όπλο τύπου φλόμπερ, για το οποίο δεν διέθετε νόμιμη άδεια. Ο 41χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

*** Ένας 42χρονος Αλβανός συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στη νέα εθνική οδό Πατρών– Πύργου, όταν υποβλήθηκε σε τυπικό έλεγχο και στην κατοχή του βρέθηκαν δύο συσκευασίες που περιείχαν συνολικά ένα κιλό και 40 γραμμάρια λαθραίου καπνού, οι οποίες κατασχέθηκαν.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης