Μοίρασε την χασισοφυτεία στο σπίτι και τον... στάβλο του

Μοίρασε την χασισοφυτεία στο σπίτι και τον... στάβλο του

Για την… «αγροτική» ενασχόληση του κτηνοτρόφου ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί του τμήματος Κλειτορίας, που έκαναν επιχείρηση για την σύλληψή του - Kατέσχεσαν συνολικά 29 δενδρύλλια κάνναβης

Μοίρασε την χασισοφυτεία στο σπίτι και τον... στάβλο του
Τα χασισόδεντρα που καλλιεργούσε στον στάβλο του δεν ήταν αρκετά για έναν 60χρονο κτηνοτρόφο από την περιοχή της Δάφνης Καλαβρύτων κι έτσι φρόντισε να τα αυξήσει, καλλιεργώντας κι άλλα μέσα στο σπίτι του που βρίσκεται ακριβώς δίπλα.

Για την… αγροτική ενασχόληση του κτηνοτρόφου ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί του τμήματος Κλειτορίας, που έκαναν επιχείρηση για την σύλληψή του. Σε σπίτι και στάβλο, κατέσχεσαν συνολικά 29 δενδρύλλια κάνναβης και οδήγησαν τον 60χρονο στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαβρύτων με την κατηγορία της καλλιέργειας ναρκωτικών.

*** Άλλη μια μίνι χασισοφυτεία εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι ενός 29χρονου στο Βόλο. Μέσα στο σπίτι του βρέθηκαν έξι δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,10 ως 0,22  εκατοστών και ένα ναρκωτικό χάπι για το οποίο ο νεαρός δεν διέθετε συνταγή γιατρού. Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης