Σε στενό κύκλο τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Καραμανλή

Σε στενό κύκλο τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Καραμανλή

Αποφασίστηκε στα τέλη της περασμένης εβδομάδας να μην υπάρξουν ανοικτές προσκλήσεις και προβολή όπως συνέβαινε στο παρελθόν, γιατί πολλοί ήταν εκείνοι που ήθελαν να αξιοποιήσουν για προσωπικούς μικροπολιτικούς σκοπούς το γεγονός

Σε στενό κύκλο τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Καραμανλή
Σε στενό κύκλο και σε μια ενέργεια της οικογένειας και του Ιδρύματος Καραμανλής με μήνυμα που αφορά πολλαπλούς αποδέκτες, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί το ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Σε κλειστή σύσκεψη μεταξύ των κ.κ. Αχιλλέα Καραμανλή, Πέτρου Μολυβιάτη, του τέως πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και του βουλευτή Σερρών, Κώστα Αχ. Καραμανλή, αποφασίστηκε στα τέλη της περασμένης εβδομάδας να μην υπάρξουν ανοικτές προσκλήσεις και προβολή όπως συνέβαινε στο παρελθόν κυρίαρχα γιατί πολλοί ήταν εκείνοι που ήθελαν να αξιοποιήσουν για προσωπικούς μικροπολιτικούς σκοπούς το γεγονός. Κι αυτό αφορούσε τόσο εκείνους που θέλουν να βλέπουν «υπόγειες συμφωνίες» καραμανλικών με την κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου όσο και όσους εσωκομματικά «επιχειρούν καπηλεία του ονόματος του Εθνάρχη» όπως μας λέει καλά πληροφορημένη πηγή.
 
Για τους παραπάνω λόγους ο μοναδικός εκτός οικογένειας και ιδρύματος που κλήθηκε ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος λόγω της στενής του συνεργασίας με το Ίδρυμα Καραμανλής αλλά και της συμμετοχής του στο δ.σ. του και δεν υπήρξαν ούτε εσωκομματικές ούτε εκτός ΝΔ προσκλήσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης