Εξαρθρώθηκε σπείρα που λήστευε πεζούς στα Πατήσια

Εξαρθρώθηκε σπείρα που λήστευε πεζούς στα Πατήσια

Συνελήφθησαν έξι άτομα, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι Αλβανοί, ηλικίας από 17 έως 22 ετών και οι δύο Έλληνες, ηλικίας 15 και 20 ετών

Εξαρθρώθηκε σπείρα που λήστευε πεζούς στα Πατήσια
Συμμορία, στην οποία συμμετείχαν και ανήλικοι, που λήστευε πεζούς στα Πατήσια και τις όμορες περιοχές, εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Πατησίων.
 
Ειδικότερα, συνελήφθησαν, με τη συνδρομή της ΟΠΚΕ, έξι άτομα, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι Αλβανοί, ηλικίας από 17 έως 22 ετών και οι δύο Έλληνες, ηλικίας 15 και 20 ετών. Παράλληλα, ταυτοποιήθηκε ένας 15χρονος συνεργός τους.
 
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι κατηγορούμενοι είχαν συγκροτήσει, από τον περασμένο Σεπτέμβριο, εγκληματική ομάδα και με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, λήστευαν πεζούς. Συγκεκριμένα, με την απειλή ή και τη χρήση βίας, ακινητοποιούσαν τα θύματά τους και τους αφαιρούσαν χρήματα, τιμαλφή, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα, τα οποία στη συνέχεια τα διέθεταν σε κλεπταποδόχους.
 
Κλείσιμο
Από τη μέχρι στιγμής αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι οι δράστες έχουν διαπράξει δεκατρείς ληστείες στις περιοχές των Πατησίων, του Αγίου Παντελεήμονα, της Νέας Χαλκηδόνας, της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Ιωνίας.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε για κύρια ανάκριση, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων περιπτώσεων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης