Σε τέσσερις νύχτες διέρρηξαν πέντε σπίτια στον Αλμυρό

Σε τέσσερις νύχτες διέρρηξαν πέντε σπίτια στον Αλμυρό

Ο 21χρονος έγκλειστος συμμετείχε στην επιδρομή που κράτησε από τις 2 ως τις 6 Νοεμβρίου του 2016 μαζί με έναν 25χρονο και έναν 44χρονο

Σε τέσσερις νύχτες διέρρηξαν πέντε σπίτια στον Αλμυρό
Κρατούμενος σε σωφρονιστικό κατάστημα είναι ήδη ένας νεαρός, μέλος σπείρας Ελλήνων που κρύβονταν πίσω από πέντε διαρρήξεις σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού Μαγνησίας, οι οποίες είχαν γίνει μέσα σε τέσσερα 24ωρα.

Ο 21χρονος έγκλειστος συμμετείχε στην επιδρομή που κράτησε από τις 2 ως τις 6 Νοεμβρίου του 2016 μαζί με έναν 25χρονο και έναν 44χρονο, τα στοιχεία ταυτότητας των οποίων προέκυψαν μετά από έρευνα της Ασφάλειας Βόλου και του τοπικού τμήματος. Σε βάρος και των τριών, σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Από τα πέντε σπίτια στα οποία είχαν εισβάλλει οι τρεις διαρρήκτες, είχαν αρπάξει μετρητά ύψους 650 ευρώ, δέκα λίρες Αγγλίας, αλλά και διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα συνολικής αξίας άνω των 23.000 ευρώ. Η προανάκριση συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων κλοπών που ενδέχεται να έχουν διαπράξει.

Κλείσιμο
*** Φυλακισμένοι για κλοπές είναι και δυο Έλληνες ηλικίας 42 και 25 χρόνων που διέρρηξαν τέσσερα σπίτια σε διάφορες περιοχές του Κιλκίς από τα οποία άρπαξαν χρηματικά ποσά και κοσμήματα άνω των 5.000 ευρώ και αποπειράθηκαν να εισβάλλουν σε άλλα τέσσερα, τον Δεκέμβριο του 2016. Για τις υποθέσεις αυτές, σε βάρος τους και σε βάρος ενός 62χρονου και ενός ακόμη συνεργού τους σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες κλοπές σε βαθμός κακουργήματος, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης