Πιερία: Διακινούσε την παραγωγή χασίς από τη μίνι φυτεία του

Πιερία: Διακινούσε την παραγωγή χασίς από τη μίνι φυτεία του

Ο 63χρονος είχε διαμορφώσει κατάλληλα ένα χώρο όπου καλλιεργούσε μια μίνι φυτεία από επτά δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 20 εκατοστών

Πιερία: Διακινούσε την παραγωγή χασίς από τη μίνι φυτεία του
Η αρχή των μπελάδων ήταν για έναν 63χρονο η μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης που βρέθηκε στην κατοχή του, όταν τον σταμάτησαν άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης για να τον ελέγξουν σε μια αγροτική περιοχή της Πιερίας.

Στην έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκαν άλλα 24,7 γραμμάρια και μία ηλεκτρονική ζυγαριά που αποτελούσε αποδεικτικό στοιχείο ότι διακινούσε ναρκωτικά. Μάλιστα, η ποσότητα που είχε στο σπίτι δεν ήταν η μόνη, καθώς σε κοντινό σημείο έξω από αυτό βρέθηκαν και άλλες ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 760 γραμμαρίων.

Εκεί κοντά, ο 63χρονος είχε διαμορφώσει κατάλληλα ένα χώρο όπου καλλιεργούσε μια μίνι φυτεία από επτά δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 20 εκατοστών, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης που του απήγγειλε κατηγορίες για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος. 

*** Έρευνα στο σπίτι ενός 39χρονου στην ευρύτερη περιοχή της Πάργας έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πρέβεζας, μετά από πληροφορίες που δέχθηκαν και διαπίστωσαν ότι είχε στην κατοχή του ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 239 γραμμαρίων. Ο δράστης συνελήφθη και προσήχθη στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης