Διεθνής έμπορος κοκαΐνης συνελήφθη επτά χρόνια μετά

Διεθνής έμπορος κοκαΐνης συνελήφθη επτά χρόνια μετά

Επί επτά ολόκληρα χρόνια αναζητούσαν οι αρχές της Ιταλίας έναν Αλβανό μέλος διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης 

Διεθνής έμπορος κοκαΐνης συνελήφθη επτά χρόνια μετά
Επί επτά ολόκληρα χρόνια αναζητούσαν οι αρχές της Ιταλίας έναν Αλβανό μέλος διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης που εισήγε στη χώρα τους μεγάλα φορτία κοκαΐνης από την Ολλανδία, αλλά τελικά εντοπίστηκε μόλις πέρασε από την πατρίδα του στο ελληνικό έδαφος!

Ο 39χρονος αλλοδαπός συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος στην Κρυσταλλοπηγή της Φλώρινας, όταν διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των ιταλικών αρχών για έξι περιπτώσεις εισαγωγής και διακίνησης κοκαΐνης από τον Οκτώβριο του 2009 ως τον Ιούλιο του 2010! Ο καταζητούμενος οδηγηθεί στον εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Μακεδονίας και δρομολογήθηκε η διαδικασία για την έκδοσή του στην Ιταλία.

*** Δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ζακύνθου για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο και για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 49χρονου Αλβανού που συνελήφθη στην Πρέβεζα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας που έδωσε εντολή να εξαγοράσει ή να εκτίσει την συνολική ποινή φυλάκισης 14 μηνών και δέκα ημερών που του είχε επιβληθεί. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης