Θεσσαλία: «Καμπάνες» για την σεξουαλική εκμετάλλευση ανήλικης - Στο εδώλιο συγγενής

Θεσσαλία: «Καμπάνες» για την σεξουαλική εκμετάλλευση ανήλικης - Στο εδώλιο συγγενής

Eίχε πέσει στα δίχτυα ενός πολυμελούς κυκλώματος Ελλήνων και αλλοδαπών μαστροπών - 
Από τους 18 κατηγορούμενους, κρίθηκαν ένοχοι έξι άντρες και μια γυναίκα

Θεσσαλία: «Καμπάνες» για την σεξουαλική εκμετάλλευση ανήλικης - Στο εδώλιο συγγενής
Ένα ανήλικο κορίτσι που είχε πέσει στα δίχτυα ενός πολυμελούς κυκλώματος Ελλήνων και αλλοδαπών μαστροπών, υποχρεώθηκε να παρέχει ερωτικές «υπηρεσίες» έναντι αμοιβής σε συνολικά 60 άνδρες σε χωριά της Θεσσαλίας, με τον καθέναν από τους οποίους ήρθε σε επαφή ως και τρεις φορές! Βρήκε, όμως, το κουράγιο να καταγγείλει τα μαρτύρια που βίωνε.

Στο εδώλιο του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας κάθισαν 18 άτομα, μεταξύ των οποίων ένας συγγενής της ανήλικης κοπέλας! Όπως περιέγραψε το κορίτσι, καθημερινά υποχρεωνόταν να έχει σεξουαλικές επαφές με ως έξι άνδρες οι οποίοι πλήρωναν 50 ευρώ γι' αυτές. Από τα χρήματα αυτά, οι μαστροποί της έδιναν 15 ευρώ κάθε δύο ημέρες. Ωστόσο, ζούσε σε καθεστώς απειλών και διαρκούς φόβου, καθώς οι δράστες δεν δίσταζαν να την «χαρακώνουν» με μαχαίρι για να μην αποκαλύψει όσα υπέφερε! 

Από τους 18 κατηγορούμενους, κρίθηκαν ένοχοι έξι άνδρες και μια γυναίκα για μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση σε βάρος ανήλικου, εξώθηση ανήλικου στην πορνεία, ασέλγεια και αποπλάνηση. Ένας άνδρας καταδικάστηκε σε κάθειρξη 27 ετών (εκτιτέα τα 25), ένας άλλος σε κάθειρξη 19 ετών, ένα ζευγάρι σε κάθειρξη 16 ετών και άλλοι τρεις σε ποινές επτά, έξι και πέντε χρόνων. Για τους αλλοδαπούς κατηγορούμενους, το δικαστήριο διέταξε να απελαθούν μόλις εκτίσουν τις ποινές τους. Εξαιρείται ένας που έχει πολιτικό άσυλο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης