Μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών σε Μυτιλήνη και Σύρο

Μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών σε Μυτιλήνη και Σύρο

Χάρη στα… ρουθούνια του σκύλου ανιχνευτή, κατάφεραν μεγάλο χτύπημα στην διακίνηση ναρκωτικών στη Μυτιλήνη οι άνδρες της Ασφαλείας του Λιμενικού

Μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών σε Μυτιλήνη και Σύρο
Χάρη στα… ρουθούνια του σκύλου ανιχνευτή, κατάφεραν μεγάλο χτύπημα στην διακίνηση ναρκωτικών στη Μυτιλήνη οι άνδρες της Ασφαλείας του Λιμενικού! Το εκπαιδευμένο τετράποδο εντόπισε άμεσα την βαλίτσα που μετέφεραν δυο επιβάτες οι οποίοι αποβιβάστηκαν στο λιμάνι του νησιού από το πλοίο της γραμμής.

Μόλις άνοιξε η αποσκευή, βρέθηκαν μέσα 20 πλαστικές συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης συνολικού βάρους 20 κιλών και 558 γραμμαρίων! Οι δυο Έλληνες ηλικίας 34 και 45 χρόνων που μετέφεραν τα ναρκωτικά συνελήφθησαν και αποκάλυψαν ότι τελικός παραλήπτης τους ήταν ένας 39χρονος αλλοδαπός κάτοικος Μυτιλήνης.

Λίγη ώρα μετά, συνελήφθη και αυτός και στο σπίτι του κατασχέθηκαν μία συσκευασία με ηρωίνη βάρους 0,5 του γραμμαρίου, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ένα τσιγαριλίκι, πέντε κινητά, μία θήκη πυροβόλου όπλου, 1.060 ευρώ, δύο διαβατήρια και μια ατζέντα με τηλέφωνα και σημειώσεις που εξετάζονται καθώς φαίνεται ότι περιέχουν  το «πελατολόγιο» του κυκλώματος! 

Κλείσιμο
*** Αλλά και στο λιμάνι της Σύρου, οι λιμενικοί συνέλαβαν δυο νεαρούς Έλληνες μετά την αποβίβασή τους από το πλοίο της γραμμής, όταν έκαναν έρευνα στην χειραποσκευή που μετέφεραν και βρήκαν επιμελώς κρυμμένες στο εσωτερικό της δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 957 γραμμαρίων. Οι δράστες ηλικίας 20 και 22 χρόνων παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης