Εγκλημα στο Μοσχάτο: Η μοιραία γυναίκα λύνει τη σιωπή της στο protothema.gr

Εγκλημα στο Μοσχάτο: Η μοιραία γυναίκα λύνει τη σιωπή της στο protothema.gr

«Με τον Βασίλη όλα είχαν τελειώσει μεταξύ μας πριν από 11 μήνες»

Εγκλημα στο Μοσχάτο: Η μοιραία γυναίκα λύνει τη σιωπή της στο protothema.gr
Τη δική της άποψη για το έγκλημα που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα με θύμα τον Μάριο Λουκόπουλο πατέρα δυο ανήλικων παιδιών και θύτη τον παραολυμπιονίκη Βασίλη Τσαγκάρη
, έδωσε η γυναίκα που φέρεται να είναι η πέτρα του σκανδάλου και πρώην σύζυγος του θύματος.

Μιλώντας αποκλειστικά στο protothema.gr είπε ότι «ο Μάριος ήταν ένας βίαιος άνθρωπος. Συνεχώς εκβίαζε και απειλούσε τον Βασίλη. Με τον Βασίλη όλα είχαν τελειώσει μεταξύ μας πριν από 11 μήνες. Είχε προηγηθεί το περιστατικό που ο Μάριος με είχε καλέσει στο σπίτι του δήθεν ότι ήταν άρρωστος. Τότε μου είχε βάλει χειροπέδες και πιστέψτε με,  με είχε κρατήσει όμηρο. Τον Βασίλη, τον εκβίαζε να πάει στο δικαστήριο να καταθέσει ότι είχαμε σχέση όταν ήμουν παντρεμένη, ειδάλλως θα έκανε κακό στην οικογένειά του, αλλά και στο πρακτορείο. Το γεγονός ότι του είχαν πάρει τις άδειες οπλοφορίας, οπλοκατοχής και σκοπευτικής δεν σημαίνει ότι του είχαν αφαιρέσει και τα άλλα παράνομα όπλα».

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της κ. Αλεξάνδρα Κρεμιζά, η πρώην σύζυγος του θύματος βρίσκεται σε πάρα πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Όπως λένε άνθρωποι που γνωρίζουν τόσο τη γυναίκα όσο και τον 47χρονο που δολοφονήθηκε, ποτέ δεν ήθελε να πάθει κάτι ο πατέρας των παιδιών της. Ό,τι και αν της είχε κάνει ήθελε να λύσει τις διαφορές της ακολουθώντας τη νομική οδό. Ποτέ δεν περίμενε ότι θα γινόταν αυτό το έγκλημα.
Κλείσιμο

Πολλοί μάλιστα υποστηρίζουν ότι η γυναίκα η οποία είχε πάρει το διαζύγιο με τον 47χρονο εδώ και ένα χρόνο δεν άφηνε τον Μάριο Λουκόπουλο να δει τα παιδιά του όπως θα ήθελε εκείνος με αποτέλεσμα να έρχονται συχνά σε αντιπαράθεση. Ίσως λένε οι ίδιοι άνθρωποι, πως αν και εκείνη ήταν λιγάκι πιο διαλλακτική μαζί του να μην είχαν φτάσει στα δικαστήρια και συνεπώς να μην είχε γίνει και το έγκλημα.


Καρέ – καρέ τα πρώτα λεπτά μετά τη δολοφονία
Την ώρα που ο 39χρονος παραολυμπιονίκης και ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ Βασίλης Τσαγκάρης, βρίσκεται ενώπιον του εισαγγελέα για την δολοφονία του 47χρονο Μάριου Λουκόπουλου το βράδυ της Πέμπτης στο Μοσχάτο, στην δημοσιότητα έρχονται βίντεο από το μοιραίο βράδυ. 

Στο πρώτο που δημοσιεύει ο «Ελεύθερος Τύπος», φαίνονται οι αστυνομικοί και οι πυροσβέστες έξω από το πρακτορείο του ΟΠΑΠ κατά τη διάρκεια των ερευνών. 



Στο δεύτερο ένας άνδρας του ΕΚΑΒ σκύβει και μπαίνει με φακό στο σκοτεινό πρακτορείο ΟΠΑΠ όπου βρίσκεται εγκλωβισμένος και βαριά τραυματισμένος ο ξενοδόχος. 



Στο τρίτο βίντεο φαίνονται οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ οι οποίοι μεταφέρουν ζωντανό στο ασθενοφόρο τον 47χρονο ξενοδόχο που έχει δεχθεί τέσσερις πυροβολισμούς.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης