Μπάμπης Στόκας για ΑΕΠΙ: Αυτοί έπαιρναν 155.000 τον μήνα και εμείς 3-4 χιλιάρικα τον χρόνο!

Μπάμπης Στόκας για ΑΕΠΙ: Αυτοί έπαιρναν 155.000 τον μήνα και εμείς 3-4 χιλιάρικα τον χρόνο!

«Εμείς το φωνάζαμε χρόνια αυτό. Κάτι γίνεται που είναι σίγουρα καλό, σε μια εταιρεία που θα έπρεπε να είναι για τους καλλιτέχνες. Μόνο για τους καλλιτέχνες τελικά δεν ήταν» τόνισε 

Μπάμπης Στόκας για ΑΕΠΙ: Αυτοί έπαιρναν 155.000 τον μήνα και εμείς 3-4 χιλιάρικα τον χρόνο!
Με αφορμή την ζωντανή του εμφάνιση στο Βόλο, παρέα με τον Κώστα Παρρίση από τα Υπόγεια Ρεύματα, ο Μπάμπης Στόκας, η φωνή των μεγάλων ΠΥΞ ΛΑΞ, του εμπορικότερου ελληνικού συγκροτήματος όλων των εποχών, μίλησε στο "Radio Marconi 96,1 F.M.", μεταξύ άλλων και για την υπόθεση της ΑΕΠΙ, αποκαλύπτοντας πόσα τους έδινε το χρόνο. 

"Η ΑΕΠΙ, πφφφ, εντάξει, τα είδε ο κόσμος, εμείς το φωνάζαμε χρόνια αυτό. Κάτι γίνεται που είναι σίγουρα καλό, σε μια εταιρεία που θα έπρεπε να είναι για τους καλλιτέχνες. Μόνο για τους καλλιτέχνες τελικά δεν ήταν. Τα λεφτά που παίρνουμε είναι ελάχιστα έως εξευτελιστικά, αλλά μόνο εμείς, αυτοί μια χαρά τα περνάγανε, τα παιδιά, περνάγαν τέλεια. 155.000 ευρώ η οικογένεια το μήνα και εμάς μας δίνανε τρία και τέσσερα χιλιάρικα το χρόνο. Δυστυχώς! Ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε κανείς πραγματικά για τους νέους ανθρώπους σε αυτή τη χώρα, είναι μια γεροντολάγνα χώρα. Και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε πραγματικά για τον πολιτισμό και για την κουλτούρα και για την παιδεία. Ήταν όλα μόνο λόγια, δεν υπάρχει δηλαδή έργο, υπάρχουν μόνο χοντρά λόγια".

Σχολιάζοντας τους βορειοευρωπαίους και την ανάλγητη πολιτική τους έναντι της Ελλάδας, ο Μπάμπης Στόκας είπε επίσης χαρακτηριστικά: "Είναι αυτό που έλεγε η γιαγιά μου, ο χορτασμένος δεν καταλαβαίνει ποτέ τον πεινασμένο. Υπάρχει ένα θέμα πάντα σε αυτό, ξέρετε. Τα παιδιά αυτά όλα είναι υπάλληλοι κάποιων ανθρώπων, οι οποίοι είναι πάρα πολύ καλοί υπάλληλοι, δουλεύουν με τρομερό κέφι και χωρίς να έχουν λίγη τσίπα. Υπάρχει το θέμα της τσίπας και του φιλότιμου, που είναι μια λέξη ελληνική, η οποία έχει χαθεί τον τελευταίο καιρό νομίζω".

Και συνέχισε: "Σήμερα το να πεις ότι είσαι πατριώτης είναι επικίνδυνο. Έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο. Θα σε πουν εθνικιστή, θα σε πουν χίλια δυο. Είσαι απλά πατριώτης, αγαπάς τον τόπο σου και θέλεις να προσφέρεις στα παιδιά που μεγαλώνουν, να τους δόσεις πολιτισμό, να τους δόσεις αθλητισμό, να προχωρήσουν, να πετάξουν και όχι να τους κόβεις τα φτερά και όχι να προσπαθείς με κάθε τρόπο να τα εμποδίσεις. Μιλάμε τώρα για πράγματα που ούτε στα χειρότερά μας όνειρα, δηλαδή πιο παλιά αν τα συζητάγαμε, δεν θα πιστεύαμε ότι μπορούν να συμβούν αυτά τα πράγματα".

Πηγή: e-volos.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης