Κατέσχεσαν πάλι έναν τόνο όστρακα στον Έβρο

Κατέσχεσαν πάλι έναν τόνο όστρακα στον Έβρο

Οι αλλεπάλληλες συλλήψεις για εμπόριο οστράκων με διαστάσεις μικρότερες του επιτρεπόμενου δεν πτοούν τους επιτήδειους

Κατέσχεσαν πάλι έναν τόνο όστρακα στον Έβρο
Οι αλλεπάλληλες συλλήψεις για εμπόριο οστράκων με διαστάσεις μικρότερες του επιτρεπόμενου, που είναι επικίνδυνα για τους καταναλωτές, δεν πτοούν τους επιτήδειους που συνεχίζουν την παράνομη αλιεία και την διακίνησή τους. Άλλος ένας τόνος κατασχέθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στον Έβρο.

Στελέχη του Λιμενικού και της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν ένα ύποπτο Ι.Χ. αυτοκίνητο να κινείται επί της Εγνατίας Οδού με κατεύθυνση από την Αλεξανδρούπολη προς την Κομοτηνή και το ακινητοποίησαν για να κάνουν έλεγχο. Στο εσωτερικό του, βρήκαν 56 σάκους με όστρακα βάρους ενός τόνου και 151 κιλών, τα οποία κατασχέθηκαν καθώς το αρμόδιο τμήμα Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Έβρου διαπίστωσε ότι ήταν ακατάλληλα για κατανάλωση.

Ο 41χρονος Έλληνας που μετέφερε το φορτίο, συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης καθώς δεν διέθετε συνοδευτικά  έγγραφα για τα οστρακοειδή, ενώ το αυτοκίνητό του κατασχέθηκε ως ακατάλληλο για τη μεταφορά οστράκων. Το φορτίο θα καταστραφεί, όπως ορίζει η νομοθεσία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης