Κατερίνη: Είχε και πιστόλι μαζί με τα λαθραία τσιγάρα

Κατερίνη: Είχε και πιστόλι μαζί με τα λαθραία τσιγάρα

Το όπλο δεν είχε φυσίγγια στον γεμιστήρα, αλλά κατασχέθηκε αφού ο δράστης το κατείχε παράνομα

Κατερίνη: Είχε και πιστόλι μαζί με τα λαθραία τσιγάρα
Πρώτα βρήκαν το πιστόλι κρότου- αερίου που είχε στην κατοχή του και μετά ανακάλυψαν κρυμμένα σε διάφορους χώρους τα λαθραία τσιγάρα που ετοιμαζόταν να διακινήσει ένας 43χρονος, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κατερίνης οι οποίοι έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του σε περιοχή της Πιερίας.

Το όπλο δεν είχε φυσίγγια στον γεμιστήρα, αλλά κατασχέθηκε αφού ο δράστης το κατείχε παράνομα, όπως και τα 500 λαθραία πακέτα τσιγάρων χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης που εστάλησαν στο αρμόδιο Τελωνείο για να υπολογιστούν τα διαφυγόντα έσοδα του δημοσίου. Ο 43χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης που του άσκησε δίωξη για παράβαση του νόμου περί όπλων και του Τελωνειακού Κώδικα.

Στην Κομοτηνή, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 52χρονος μετά από έρευνα που έγινε στην κατοικία του, όπου βρέθηκαν 63 πακέτα τσιγάρων χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης που κατασχέθηκαν για να υπολογιστούν οι ανάλογοι φόροι και δασμοί. Ο δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης