Aίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής του Σώρρα κατέθεσε ο δικηγόρος του

Aίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής του Σώρρα κατέθεσε ο δικηγόρος του

Όπως φαίνεται και στο έγγραφο, τόσο ο Αρτέμης Σώρρας όσο και η σύζυγός του δηλώνουν για μια ακόμη φορά αθώοι

Aίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής του Σώρρα κατέθεσε ο δικηγόρος του
Στο πενταμελές Εφετείο Πατρών κατέθεσε σήμερα ο συνήγορος υπεράσπισης του Αρτέμη Σώρρα
, Βασίλης Νουλέζας, αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής για τον πελάτη του και τη σύζυγό του. 

Όπως φαίνεται και στο έγγραφο που δημοσιεύει ο ιστότοπος alfeiospotamos.gr, τόσο ο Αρτέμης Σώρρας όσο και η σύζυγός του δηλώνουν για μια ακόμη φορά αθώοι για την κακουργηματική πράξη που τους χρεώνουν.

Κλείσιμο
Στις 5 Απριλίου το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας θα κρίνει αν ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του θα εκτίσουν ή όχι την οκταετή κάθειρξη πριν την εκδίκαση της υπόθεσης στο Εφετείο, καθώς εκείνη την ημέρα θα εκδικαστεί η αίτηση αναστολής. Μάλιστα ο κ. Νουλέζας δήλωσε ότι θα καταθέσει συκοφαντική δυσφήμηση και αγωγή αποζημίωσης εναντίον όσων «χαρακτηρίζουν αυθαίρετα την Ελλήνων Συνέλευσις εγκληματική οργάνωση».

Υπενθυμίζεται ότι εχθές ο Βασίλης Νουλεζας κατέθεσε έφεση κατά της ερήμην καταδικαστικής απόφασης σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα. Ο πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις» καταδικάστηκε την περασμένη Παρασκευή από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας σε οκταετή κάθειρξη χωρίς αναστολή στην έφεση και πενταετή στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων. Η ίδια ποινή επιβλήθηκε και στη σύζυγό του, Βάια Ρουγκλίου Σώρρα, για την οποία ο δικηγόρος κ .Νουλεζας θα καταθέσει έφεση αύριο.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο δικηγόρος Βασίλης Νουλεζας σημειώνει χαρακτηριστικά: «Θα ασκηθεί άμεσα έφεση καθώς επίσης αίτηση αναστολής εκτέλεσης ποινής (άρθρο 497 παράγραφος 7ΚΠΔ) με αίτημα να ανασταλεί ποινής (άρθρο 497 παράγραφος 7 ΚΠΔ) με αίτημα να ανασταλεί υπό όρους η επιβληθείσα ποινή μέχρι ότου επανακριθεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό. Προσδοκούμε δικαιότερη και πιο αντικειμενική αποκαλυπτική κρίση σε δεύτερο βαθμό».



Πηγή εγγράφου: alfeiospotamos.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης