Ηλεία: Ανθρωποκυνηγητό για τσαντάκηδες που τραυμάτισαν νεαρή

Ηλεία: Ανθρωποκυνηγητό για τσαντάκηδες που τραυμάτισαν νεαρή

Οι άγνωστοι νεαροί χτύπησαν άγρια την κοπέλα με έναν σωλήνα για να αρπάξουν την τσάντα της σε μια περιοχή του Πύργου

Ηλεία: Ανθρωποκυνηγητό για τσαντάκηδες που τραυμάτισαν νεαρή
Την κινητοποίηση των αστυνομικών υπηρεσιών ολόκληρης της Ηλείας έχει προκαλέσει η βίαιη ληστεία σε βάρος μιας νεαρής γυναίκας από άγνωστους νεαρούς, οι οποίοι την χτύπησαν άγρια με έναν σωλήνα για να αρπάξουν την τσάντα της σε μια περιοχή του Πύργου!

Η άτυχη γυναίκα είχε ξεκινήσει από το σπίτι της για να πάει περπατώντας στο κατάστημα όπου εργάζεται στην περιοχή της Αλφειού. Ξαφνικά, άγνωστοι που δεν πρόλαβε να καταλάβει πόσοι ήταν αλλά διαπίστωσε ότι ήταν νεαρής ηλικίας, της επιτέθηκαν πισώπλατα και ένας από αυτούς την χτύπησε με ένα μεταλλικό σωλήνα στην κοιλιακή χώρα τραυματίζοντάς την!

Στη συνέχεια, οι δράστες άρπαξαν την τσάντα της κοπέλας και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ η ίδια σφάδαζε από τους πόνους στο έδαφος. Περαστικοί την βρήκαν σε κακή κατάσταση και κάλεσαν ασθενοφόρο με το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Κλείσιμο
Η βάναυση επίθεση έχει προκαλέσει αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής, που φοβούνται και για την ασφάλεια των παιδιών τους καθώς πηγαινοέρχονται στο κοντινό σχολείο. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης