Βρήκαν ποιος έκρυψε 18 κιλά χασίς και κοκαΐνη σε γιαπί

Βρήκαν ποιος έκρυψε 18 κιλά χασίς και κοκαΐνη σε γιαπί

Πρόκειται για έναν 33χρονο Αλβανό σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου

Βρήκαν ποιος έκρυψε 18 κιλά χασίς και κοκαΐνη σε γιαπί
Τεσσερισήμισι μήνες κράτησε η έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Λουτρακίου για το αδέσποτο φορτίο με μεγάλη ποσότητα χασίς και κοκαΐνη που είχε βρεθεί σε ένα ακατοίκητο διαμέρισμα- γιαπί στο Λουτράκι Κορινθίας, αλλά τελικά βρέθηκαν τα στοιχεία ενός από τους κατόχους του.

Πρόκειται για έναν 33χρονο Αλβανό σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζει και άγνωστος αριθμός συνεργών του, για τον εντοπισμό των οποίων συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών. Πάντως, ο αλλοδαπός παραμένει ελεύθερος, αφού έχει παρέλθει το αυτόφωρο.

Ήταν ανήμερα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, όταν οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο μη κατοικήσιμο διαμέρισμα και ανακάλυψαν κρυμμένες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 17 κιλά και 930 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, κοκαΐνη βάρους 93,48 γραμμαρίων και δύο ζυγαριές ακριβείας. Τα αποτυπώματα που βρήκαν, τους οδήγησαν στην ταυτοποίηση του 33χρονου, φαίνεται όμως ότι οι συνεργοί του δεν είναι σεσημασμένοι.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης