Τροχαίο στη Φθιώτιδα: «Έκλαιγε το μωράκι τους και βγήκαν έξω - Βοήθησε η Παναγία»

Τροχαίο στη Φθιώτιδα: «Έκλαιγε το μωράκι τους και βγήκαν έξω - Βοήθησε η Παναγία»

Συγγενής της οικογένειας που σώθηκε από θαύμα περιγράφει στο protothema.gr τι συνέβη όταν αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού καρφώθηκε στο σταθμευμένο σε πάρκινγκ της εθνικής οδού, αυτοκίνητο της οικογένειας

Τροχαίο στη Φθιώτιδα: «Έκλαιγε το μωράκι τους και βγήκαν έξω - Βοήθησε η Παναγία»
Έταξαν το παιδί τους στην Παναγία , ήταν το λιγότερο που θα μπορούσαν να κάνουν για  να ευχαριστήσουν το Θεό που φάνηκε τόσο γενναιόδωρος χαρίζοντάς τους  τη ζωή , όταν πολυτελές αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού ήρθε και καρφώθηκε στο δικό τους.

Η οικογένεια που είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του, σε πάρκινγκ της εθνικής οδού παραμονή του Δεκαπενταύγουστου του 2015 στο ύψος της Αταλάντης σώθηκε από το κλάμα του μωρού τους.  Η ιστορία τους ήρθε στο μυαλό όλων ύστερα από το τραγικό τροχαίο με την Πόρσε την περασμένη Κυριακή.

Σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά, η οικογένεια που σώθηκε από θαύμα, ζει στην Αθήνα, ενώ το μικρό τους κοριτσάκι το βάφτισαν με το όνομα της Παναγίας. Το συγκλονιστικό τροχαίο με τα τέσσερα θύματα έφερε στο μυαλό τους το παρολίγο δικό τους θανατηφόρο τροχαίο.

Γι' αυτό μίλησε στο protothema.gr  συγγενής της κοπέλας που τότε οδηγούσε και αναγκάστηκε να παρκάρει στον υπό κατασκευή χώρο πάρκινγκ αφού το μωρό της έκλαιγε και κατέβηκαν να το αλλάξουν και να το κάνουν μια μικρή βόλτα για να ηρεμήσει. 

«Από θαύμα σώθηκαν τα παιδιά. Έκλαιγε το μωράκι τους και βγήκαν έξω, βοήθησε η Παναγία. Πρόλαβαν και βγήκαν έξω. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι ήταν μαζί με τον άντρα της και το παιδάκι της και οδηγούσε η κοπέλα  αλλά επειδή έκλαιγε πολύ το μωρό, σταμάτησαν και κατέβηκαν από το αμάξι. Ήταν παραμονή Δεκαπενταύγουστου και βοήθησε η Μεγαλόχαρη και δεν θρηνήσαμε θύματα. Ενάμισι χρόνο μετά προσπαθούμε να το ξεχάσουμε  γιατί το σοκ ήταν πολύ μεγάλο.
Κλείσιμο



Όπως είπε ο συγγενής  της κοπέλας, η νεαρή μητέρα οδηγεί σήμερα αλλά είναι απίστευτα προσεκτική ακόμη και σε σημεία της διαδρομής που κάνει, που δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος. " Το παιδί το τάξαμε στην Παναγία και δώσαμε το όνομά της γιατί η Παναγία γλίτωσε όλη την οικογένεια".

Πώς έγινε το τροχαίο
Το τροχαίο είχε γίνει τον Αύγουστο του 2015 στο 142ο χλμ Αθήνας - Θεσσαλονίκης στο ρεύμα προς Αθήνα. Στο ασημί αυτοκίνητο, επέβαινε ένα νεαρό ζευγάρι με το μωρό τους. Επειδή ήθελαν να το αλλάξουν σταμάτησαν στο υπό κατασκευή πάρκινγκ που υπάρχει λίγο μετά τον κόμβο της Αταλάντης. Επειδή το μωρό όμως έκλαιγε βγήκαν από το αυτοκίνητο και το έκαναν μια μικρή βόλτα για να ηρεμήσει.



Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο Σέρβος οδηγός ενός Audi χάνει τον έλεγχο και αφού παρασύρει τα σήματα που υπήρχαν στην είσοδο του πάρκινγκ, πέφτει με πολλά χιλιόμετρα πάνω στο ασημί αυτοκίνητο της οικογένειας. Οι γονείς και το μωρό σταθήκαν δυο φορές τυχεροί, αφού από τη σύγκρουση πολλά κομμάτια από τα αυτοκίνητα εκσφενδονίστηκαν τριγύρω, χωρίς ευτυχώς να τους τραυματίσουν. Τυχεροί και οι τρεις επιβάτες του Audi που επίσης δεν τραυματίστηκαν.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης