Δικάζεται ο ύποπτος για τον ξυλοδαρμό του Άγγελου Συρίγου

Δικάζεται ο ύποπτος για τον ξυλοδαρμό του Άγγελου Συρίγου

Σύμφωνα με τον κ. Συρίγο, το περιστατικό σημειώθηκε όταν κάλεσε έναν νεαρό να σταματήσει το σχεδιασμό γκράφιτι σε τοίχο στον πεζόδρομο 

Δικάζεται ο ύποπτος για τον ξυλοδαρμό του Άγγελου Συρίγου
Δικάζεται σήμερα, Τετάρτη. ο 24χρονος που φέρεται να ξυλοκόπησε τον καθηγητή του Πάντειου Πανεπιστημίου Άγγελο Συρίγο
.

Σύμφωνα με τα επίσημα δικαστικά έγγραφα, όπως καταγράφει η «Καθημερινή», ο νεαρός είχε προτρέψει το θύμα του να καταθέσει στην Αστυνομία ότι γλίστρησε και χτύπησε μόνος του, απειλώντας πως διαφορετικά «θα σου κάνουμε μαύρη τη ζωή».

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τον κ. Συρίγο, το περιστατικό σημειώθηκε όταν κάλεσε έναν νεαρό να σταματήσει το σχεδιασμό γκράφιτι σε τοίχο στον πεζόδρομο που βρίσκεται στο εσωτερικό του Πανεπιστημίου. Ο νεαρός αντέδρασε και στο σημείο εμφανίστηκαν ακόμη δύο άτομα.

Μετά την επίθεση που έγινε λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης ο κ. Συρίγος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του έγιναν ράμματα στο κεφάλι από τα τραύματα που του προκάλεσαν τα τρία άτομα που του επιτέθηκαν.

Ο ίδιος ο κ.Συρίγος είχε περιγράψει την επίθεση που δέχθηκε λέγοντας:

«Ενώ πήγαινα στο Πάντειο είδα κάποιον να ζωγραφίζει με σπρέι τον τοίχο. Του είπα αυτό απαγορεύεται και μου είπε "γιατί; Δικός σου είναι ο τοίχος;". Μετά ήρθαν άλλοι δύο. Ο τύπος με το σπρέι μου έβαψε το παντελόνι και με χτύπησε με το μπουκάλι στο κεφάλι. Έπεσα κάτω και οι άλλοι δύο άρχισαν να με χτυπούν δυνατά με κλωτσιές».

Εν τω μεταξύ, περισσότερες από 1.500 υπογραφές συμπαράστασης πανεπιστημιακών έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής για τον ξυλοδαρμό του κ. Συρίγου, την περασμένη Τετάρτη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης