Διαρρήκτης ετών... 11 άνοιγε σπίτια και οχήματα στη Ρόδο!

Διαρρήκτης ετών... 11 άνοιγε σπίτια και οχήματα στη Ρόδο!

«Βουτιά» στον κόσμο της παρανομίας... εξ απαλών ονύχων 

Διαρρήκτης ετών... 11 άνοιγε σπίτια και οχήματα στη Ρόδο!
«Βουτιά» στον κόσμο της παρανομίας... εξ απαλών ονύχων έκανε ένα αγοράκι μόλις 11 χρόνων, που συντρόφευε δυο επίσης ανήλικα αλλά μεγαλύτερά του αγόρια ηλικίας 17 χρόνων τα οποία έκαναν διαρρήξεις σε σπίτια, καταστήματα και αυτοκίνητα στις γειτονιές της Ρόδου!

Οι τρεις ανήλικοι συνελήφθησαν το απόγευμα της Τετάρτης από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., όταν τρύπωσαν στο σπίτι μιας ηλικιωμένης και άρπαξαν τις οικονομίες της. Νωρίτερα, είχαν αποπειραθεί να κάνουν το ίδιο και σε άλλο σπίτι, χωρίς να τα καταφέρουν. Στην Ασφάλεια όπου οδηγήθηκαν, βρέθηκαν στην κατοχή τους διάφορα αντικείμενα και χρήματα, που ομολόγησαν ότι ξάφρισαν στις 4, 6 και 9 Φεβρουαρίου από τρία σταθμευμένα Ι.Χ. αυτοκίνητα τα οποία βρήκαν ξεκλείδωτα! 

Ακόμη, την περασμένη Κυριακή αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ένα εμπορικό κατάστημα αλλά δεν τα κατάφεραν. Ο λιλιπούτειος διαρρήκτης αφέθηκε ελεύθερος, ενώ οι δυο 17χρονοι οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές. Σε βάρος των γονέων και των τριών, σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης