Τι λέει στο protothema.gr η γυναίκα που προσπάθησε να βιάσει ο μετανάστης

Τι λέει στο protothema.gr η γυναίκα που προσπάθησε να βιάσει ο μετανάστης

«Είμαι πολύ ταραγμένη και δεν μπορώ να το ξαναζήσω αυτό το γεγονός», είπε η γυναίκα μετά τον εφιάλτη που έζησε μέρα μεσημέρι 

Τι λέει στο protothema.gr η γυναίκα που προσπάθησε να βιάσει ο μετανάστης
Ανάστατοι και σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι κάτοικοι στη Νέα Μανωλάδα μετά την απόπειρα μετανάστη από το Μπαγκλαντές να βιάσει μέρα μεσημέρι δύο γυναίκες
.
 
Ο μετανάστης επιτέθηκε σε μια τυφλή γυναίκα και την 33χρονη κόρη της. Η κόρη, σε αποκλειστικές της δηλώσεις, στο protothema.gr είπε πως τον 19χρονο δεν τον γνώριζαν και πως δεν ξέρουν από πότε τις παρακολουθούσε.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο άνδρας που κρατούσε ένα μαχαίρι, πήδηξε μέσα στην αυλή του σπιτιού των δύο γυναικών που βρίσκεται μέσα στο χωριό της Νέας Μανωλάδας και τις περίμενε μέχρι να εμφανιστούν.

Οι δύο γυναίκες μόλις τον είδαν, κατάφεραν και βγήκαν από το σπίτι και ο 19χρονος τους επιτέθηκε στο δρόμο, υπό την απειλή του μαχαιριού.

«Δεν μπορώ να μιλήσω αυτή τη στιγμή, γιατί είμαι πολύ ταραγμένη. Αυτός μας ακολούθησε κρατώντας ένα μαχαίρι. Δεν ξέρω αν με γνώριζε ή αν με παρακολουθούσε προηγούμενες μέρες. Δεν ξέρω αν με ήξερε, εγώ πάντως δεν τον ήξερα. Είμαι πολύ ταραγμένη και δεν μπορώ να το ξαναζήσω αυτό το γεγονός. Γιατί τώρα που το περιγράφω το ζω ξανά». 

Ο 19χρονος ζήτησε από τις δύο γυναίκες να γδυθούν. Μητέρα και κόρη άρχισαν να φωνάζουν, και στο σημείο έτρεξαν ομοεθνείς του δράστη για να δουν τι συμβαίνει. Μάλιστα ένας ομοεθνής του προσπάθησε να τον αφοπλίσει και εκείνος τον τραυμάτισε στην κοιλιά. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βάρδας.

Τελικά ο 19χρονος συνελήφθη από έναν αστυνομικό εκτός υπηρεσίας, που έτυχε να περνά από το συγκεκριμένο σημείο.

Ο νεαρός που βρίσκεται στη χώρα μας μόνο ένα μήνα, κρατείται στο αστυνομικό τμήμα της Βάρδας και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας με τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού, πρόκλησης σωματικής βλάβης, παράβαση του νόμου περί όπλων και
αντίσταση κατά της αρχής.

Οι δυο γυναίκες βρίσκονται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Δείτε βίντεο:
Μετανάστης προσπάθησε να βιάσει μητέρα και κόρη στην Νέα Μανωλάδα


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης