Μελισσοκόμος συνελήφθη στην Αθηνών - Λαμίας με τεσσεράμισι κιλά χασίς

Μελισσοκόμος συνελήφθη στην Αθηνών - Λαμίας με τεσσεράμισι κιλά χασίς

Στις κυψέλες βρέθηκαν κρυμμένες 125 συσκευασίες με συνολικά τέσσερα κιλά και 538 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, έτοιμες προς πώληση

Μελισσοκόμος συνελήφθη στην Αθηνών - Λαμίας με τεσσεράμισι κιλά χασίς
Το ραντεβού για την αγοραπωλησία ναρκωτικών που είχε κλειστεί σε ένα υπαίθριο χώρο στάθμευσης επί της εθνικής οδού Αθηνών– Λαμίας ήταν γνωστό στους αστυνομικούς της Ασφαλείας Θηβών, που είχαν στήσει καρτέρι και είδαν να φτάνει ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο. Μόλις ο 38χρονος οδηγός του παρέδωσε μία συσκευασία με μικροποσότητα χασίς σε έναν 47χρονο, τους συνέλαβαν.

Στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 38χρονος βρέθηκαν άλλες τρεις συσκευασίες με 205 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ενώ ο 47χρονος είχε στην κατοχή του ένα τσιγαριλίκι και 120 ευρώ. Όμως, η έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι όπου κατοικούν ο 38χρονος μαζί με τον 75χρονο πατέρα του σε περιοχή της Αττικής και σε ένα διπλανό αγρόκτημα που υπήρχαν οι κυψέλες μελισσών που διατηρούν, έκρυβε εκπλήξεις.

Εκεί βρέθηκαν κρυμμένες 125 συσκευασίες με συνολικά τέσσερα κιλά και 538 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, έτοιμες προς πώληση. Στο σπίτι κατασχέθηκαν άλλες 300 κενές νάιλον συσκευασίες και μια ηλεκτρονική ζυγαριά, ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο του 38χρονου ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών. Πατέρας και γιος οδηγήθηκαν μαζί με τον 47χρονο στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών που τους άσκησε δίωξη κατά περίπτωση για κατοχή, διακίνηση και αγορά ναρκωτικών και παραπέμφθηκαν στον ανακριτή για να απολογηθούν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης