Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη 40χρονος που είχε στο αυτοκίνητο 125 κιλά αλβανικού χασίς

Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη 40χρονος που είχε στο αυτοκίνητο 125 κιλά αλβανικού χασίς

Κατά την καταμέτρηση, βρέθηκαν 30 δέματα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 125 κιλών και 282 γραμμαρίων

Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη 40χρονος που είχε στο αυτοκίνητο 125 κιλά αλβανικού χασίς
Ασφυκτικά γεμάτο με ναρκωτικά ήταν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που εντόπισαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας και της Ο.Π.Κ.Ε. να κινείται στην Ηγουμενίτσα προερχόμενο από παραμεθόρια περιοχή! Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν είχε μείνει αναξιοποίητος κανένας από τους χώρους του.

Με συντονισμένη επιχείρηση, οι αστυνομικοί το εγκλώβισαν και πέρασαν χειροπέδες στον 40χρονο Έλληνα οδηγό του που μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας το παράνομο φορτίο το οποίο είχε παραλάβει από Αλβανούς. Κατά την καταμέτρηση, βρέθηκαν 30 δέματα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 125 κιλών και 282 γραμμαρίων.

Λίγο αργότερα, εντοπίστηκε ένα δεύτερο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 50χρονος Έλληνας και λειτουργούσε ως προπομπός του πρώτου, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και αυτός. Και οι δυο παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας κατηγορούμενοι για μεταφορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ κατασχέθηκαν τα δύο αυτοκίνητα, τρία κινητά και ένα tablet που εξετάζονται από τους αστυνομικούς.

Κλείσιμο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης