«Ξήλωσαν» το αλεξικέραυνο από σχολείο

«Ξήλωσαν» το αλεξικέραυνο από σχολείο

Οι δράστες χτύπησαν στο Δημοτικό σχολείο της περιοχής Φυτείες στο κέντρο του Δήμου Ξηρομέρου

«Ξήλωσαν» το αλεξικέραυνο από σχολείο
Την ώρα που η κακοκαιρία έπληττε όλη τη χώρα διάλεξαν για να αφήσουν τους μαθητές ενός σχολείου χωρίς προστασία από τους κεραυνούς, οι αδίστακτοι «κυνηγοί» χαλκού που τρύπωσαν μέσα ενώ έβρεχε καταρρακτωδώς και ξήλωσαν ολόκληρη την εγκατάσταση του αλεξικέραυνου!

Οι δράστες χτύπησαν στο Δημοτικό σχολείο της περιοχής Φυτείες στο κέντρο του Δήμου Ξηρομέρου, πιθανότατα τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης. Οι εκπαιδευτικοί διαπίστωσαν την απουσία του αλεξικέραυνου όταν άνοιξαν το σχολείο το πρωί και ενημέρωσαν τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, ο οποίος με τη σειρά του ειδοποίησε το αστυνομικό τμήμα Κατούνας που ερευνά για τον εντοπισμό των δραστών.

*** Λάτρεις της... μουσικής φαίνεται πως ήταν οι άγνωστοι που εισέβαλαν στην αποθήκη ενός 71χρονου στην περιοχή Άγιος Αθανάσιος του Αιτωλικού παραβιάζοντας το παράθυρο! Οι δράστες άρπαξαν από το εσωτερικό ένα στερεοφωνικό με ενισχυτή, ένα μαγνητόφωνο, δυο μείκτες, έξι ηχεία και έναν διαχωριστή συχνοτήτων, αλλά δεν είπαν «όχι» και σε οκτώ δοχεία με... λάδι βάρους 80 κιλών τα οποία πήραν μαζί τους φεύγοντας! Οι αστυνομικοί του τμήματος Αιτωλικού διενεργούν έρευνα για την εξιχνίαση της κλοπής.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης