Αγρίνιο: Γέννησε κι εξαφανίστηκε εγκαταλείποντας το μωρό της!

Αγρίνιο: Γέννησε κι εξαφανίστηκε εγκαταλείποντας το μωρό της!

Μετά τον σάλο από την εγκατάλειψη των τριών ανήλικων κοριτσιών στην Πάτρα, κι άλλη ιστορία τραγικής εγκατάλειψης

Αγρίνιο: Γέννησε κι εξαφανίστηκε εγκαταλείποντας το μωρό της!
Πριν καλά- καλά κοπάσει ο σάλος από την εγκατάλειψη των τριών ανήλικων κοριτσιών από την ίδια τους τη μητέρα που ήθελε να ζήσει τον... έρωτά της με τον εραστή της στην Πάτρα, ένα νέο περιστατικό εγκατάλειψης προκαλεί σοκ, αυτή τη φορά στο Αγρίνιο με πρωταγωνίστρια μια αλλοδαπή!

Πρόκειται για μια 28χρονη γυναίκα, που κατά δήλωσή της έχει βουλγαρική υπηκοότητα και μεταφέρθηκε την Τετάρτη στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου στις 4 τα ξημερώματα της Πέμπτης γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι με φυσιολογικό τοκετό. Γύρω στις 11 το πρωί,  δήλωσε πως ήθελε να πιει έναν καφέ και βγήκε από τον θάλαμο. Όταν, όμως, οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου την αναζήτησαν για να δώσει τα πλήρη στοιχεία της, διαπίστωσαν ότι είχε εξαφανιστεί!

Για την υπόθεση ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που αναζητούν τα ίχνη της άστοργης μητέρας, όμως το γεγονός ότι δεν υπάρχουν τα ακριβή στοιχεία της δυσκολεύουν τον εντοπισμό της.

Παράλληλα, ενημερώθηκε και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αγρινίου που έδωσε εντολή να μεταφερθεί το νεογνό στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο της Πάτρας, ώσπου να εντοπιστούν τυχόν συγγενείς του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης