Έπιασαν στα πράσα ιερόσυλο σε ναό της Πρέβεζας

Έπιασαν στα πράσα ιερόσυλο σε ναό της Πρέβεζας

Πρόκειται για έναν 32χρονο Έλληνα, ο οποίος παρελήφθη από τους άνδρες της Ασφάλειας και ανακρίνεται για το ενδεχόμενο να έχει διαπράξει και άλλες διαρρήξεις στην περιοχή

Έπιασαν στα πράσα ιερόσυλο σε ναό της Πρέβεζας
Πολύ κοντά στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη Χρυσοστόμου βρίσκονταν αστυνομικοί που περιπολούσαν στους δρόμους της Πρέβεζας κι έτσι ο κρότος από ένα τζάμι που έσπασε τους κινητοποίησε άμεσα. Έτσι, έπιασαν επ’ αυτοφώρω τον ιερόσυλο που είχε τρυπώσει στο ναό τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης.

Πρόκειται για έναν 32χρονο Έλληνα, ο οποίος παρελήφθη από τους άνδρες της Ασφάλειας και ανακρίνεται για το ενδεχόμενο να έχει διαπράξει και άλλες διαρρήξεις στην περιοχή. Μόλις ολοκληρωθεί η δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής.

*** Στη Ρόδο, η τοπική Αστυνομία ερευνά την διάρρηξη στο σπίτι ενός 44χρονου στην Παστίδα, στο οποίο άγνωστοι παραβίασαν μια μπαλκονόπορτα τη νύχτα της περασμένης Τρίτης. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, οι δράστες άρπαξαν τρεις χρυσές λίρες, τρία ρολόγια και κοσμήματα άγνωστης αξίας.
Κλείσιμο

*** Στην Κυπαρισσία, κακοποιοί τρύπωσαν σε μια ισόγεια μονοκατοικία χωρίς να τους εμποδίσει η κακοκαιρία και άρπαξαν ρολόγια και κοσμήματα, αλλά -άγνωστο για ποιον λόγο- δεν πήραν ένα κινητό και ένα πορτοφόλι που είχε μέσα χρήματα, τα οποία μάλιστα βρίσκονταν σε εμφανές σημείο!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης