Δολοφονία επιχειρηματία στην Κρήτη: Αναζητούν ίχνη του δράστη στο Ι.Χ. του θύματος

Δολοφονία επιχειρηματία στην Κρήτη: Αναζητούν ίχνη του δράστη στο Ι.Χ. του θύματος

Ο δολοφόνος μετέφερε το πτώμα με το αυτοκίνητο και στη συνέχεια το εγκατέλειψε σε κοντινή απόσταση - Ψάχνουν και το σήμα του κινητού του θύματος οι αστυνομικοί

Δολοφονία επιχειρηματία στην Κρήτη: Αναζητούν ίχνη του δράστη στο Ι.Χ. του θύματος
Προχειρότητα και βιασύνη που μπορεί να αποβούν μοιραίες για τον δολοφόνο δείχνουν οι κινήσεις του ανθρώπου που σκότωσε τον 40χρονο έμπορο ηλεκτρονικών συσκευών και πατέρα ενός παιδιού, Ιάκωβο Εμμανουήλ και μετέφερε τη σορό του σε ένα χαντάκι έξω από την κοινότητα Ρογδιά του Δήμου Μαλεβιζίου στην Κρήτη.

Ο δράστης χρησιμοποίησε το μπλε Peugeot 106 του θύματος για να μεταφέρει το πτώμα του 40χρονου επιχειρηματία, αφού τον σκότωσε χτυπώντας τον πιθανότατα με μεταλλικό αντικείμενο ή ρόπαλο στην δεξιά πλευρά του προσώπου και τη μύτη. Το λάθος του ήταν άφησε το αυτοκίνητο σε πολύ μικρή απόσταση από την σορό αντί να το κάψει ή να το κρύψει σε μακρινό σημείο και τώρα οι ειδικοί της Εγκληματολογικής υπηρεσίας το έχουν κάνει φύλλο και φτερό, αναζητώντας αποτυπώματα και ίχνη γενετικού υλικού. 

Τα κλειδιά του αυτοκινήτου, το πορτοφόλι και το κινητό του 40χρονου δεν βρέθηκαν και είναι προφανές ότι ο δολοφόνος τα πήρε μαζί του. Οι ειδικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προσπαθούν να εντοπίσουν το σήμα του κινητού, που ίσως τους οδηγήσει στα ίχνη του. Παράλληλα, οι άνδρες της Ασφάλειας εξετάζουν το οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων της ευρύτερης περιοχής, προσπαθώντας να χαρτογραφήσουν το δρομολόγιο που ακολούθησε.

Κλείσιμο
Όλα δείχνουν ότι ο δολοφόνος είναι γνώστης της περιοχής και ενδεχομένως κατοικεί σε αυτήν. Πιθανώς μάλιστα, να διέθετε και συνεργό ο οποίος ακολουθούσε με δεύτερο όχημα με το οποίο και διέφυγαν αφού πέταξαν τη σορό του άτυχου επιχειρηματία στο χαντάκι, με το πάνω μέρος του κορμού του και το κεφάλι μέσα στο νερό.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης