«Άρωμα» γυναίκας σε διάρρηξη προ διετίας στην Άρτα

«Άρωμα» γυναίκας σε διάρρηξη προ διετίας στην Άρτα

Η 71χρονη ιδιοκτήτρια του σπιτιού είχε πάει για ψώνια το πρωί της 17ης Οκτωβρίου του 2014 και, όταν επέστρεψε, βρήκε την πόρτα ορθάνοιχτη

«Άρωμα» γυναίκας σε διάρρηξη προ διετίας στην Άρτα
Έστω και αργά, "μίλησαν" τα ίχνη που ανακάλυψαν οι ειδικοί  γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών στο σπίτι μιας ηλικιωμένης στην Άρτα, όπου είχε γίνει διάρρηξη πριν από περισσότερο από δυο χρόνια. Όπως αποκαλύφθηκε, την είχε διαπράξει μια γυναίκα.

Η 71χρονη ιδιοκτήτρια του σπιτιού είχε πάει για ψώνια το πρωί της 17ης Οκτωβρίου του 2014 και, όταν επέστρεψε, βρήκε την πόρτα ορθάνοιχτη. Οι άγνωστοι -τότε- διαρρήκτες είχαν αναστατώσει όλα τα δωμάτια και είχαν ανακαλύψει που φύλαγε τα χρυσαφικά και τα κοσμήματά της, τα οποία είχαν αρπάξει και είχαν εξαφανιστεί.

Από την αξιοποίηση των ευρημάτων, ταυτοποιήθηκε ως δράστιδα της διάρρηξης μια 44χρονη Ελληνίδα και σε βάρος της σχηματίστηκε από την τοπική Ασφάλεια δικογραφία για κλοπή, η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας. Η προανάκριση συνεχίζεται, για να εξακριβωθεί αν η ίδια γυναίκα εμπλέκεται και σε άλλες κλοπές. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης