Κατερίνη: Φόρτωσαν σε κλεμμένο φορτηγό το χαλκό που άρπαξαν

Κατερίνη: Φόρτωσαν σε κλεμμένο φορτηγό το χαλκό που άρπαξαν

Η διπλή κλοπή είχε γίνει τον περασμένο Ιούλιο από έναν 40χρονο και έναν 25χρονο

Κατερίνη: Φόρτωσαν σε κλεμμένο φορτηγό το χαλκό που άρπαξαν
Δυο επιχειρήσεις που βρίσκονται η μια δίπλα στην άλλη στην Κατερίνη, διέρρηξαν μέσα σε λίγη ώρα δυο «κυνηγοί» χαλκού. Από την δεύτερη «σήκωσαν» μεγάλη ποσότητα χαλκού και την φόρτωσαν σε ένα φορτηγό το οποίο είχαν κλέψει προηγουμένως από την πρώτη για να την μεταφέρουν στους κλεπταποδόχους.

Η διπλή κλοπή είχε γίνει τον περασμένο Ιούλιο από έναν 40χρονο και έναν 25χρονο. Αρχικά διέρρηξαν την την είσοδο του περιφραγμένου χώρου της μιας επιχείρησης και έκλεψαν το φορτηγό και στη συνέχεια πήγαν με αυτό στη διπλανή, όπου παραβίασαν την περίφραξη και άρπαξαν χαλκό αξίας άνω των 10.000 ευρώ. Το φορτίο το μετέφεραν με το κλεμμένο φορτηγό στην μάντρα ανακύκλωσης μετάλλων ενός 32χρονου και ενός 26χρονου, σε περιοχή της Ημαθίας. 

Το κλεμμένο φορτηγό βρέθηκε από αστυνομικούς εγκαταλελειμμένο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, δεν συνέβη όμως το ίδιο με την ποσότητα του χαλκού. Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης υποβλήθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βάρος του 40χρονου και του 25χρονου και για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος σε βάρος των ιδιοκτητών της μάντρας ανακύκλωσης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης