Ιωάννινα: Εξιχνιάστηκε διάρρηξη μετά από δυο χρόνια

Ιωάννινα: Εξιχνιάστηκε διάρρηξη μετά από δυο χρόνια

Ταυτοποιήθηκε ένας 26χρονος Έλληνας ως δράστης

Ιωάννινα: Εξιχνιάστηκε διάρρηξη μετά από δυο χρόνια
Πριν από τρεις εβδομάδες συμπληρώθηκαν δυο χρόνια από τότε που ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού στην περιοχή Μαζαράκι των Ιωαννίνων βρήκε το σπίτι του παραβιασμένο από αγνώστους, οι οποίοι είχαν διαρρήξει ένα παράθυρο και είχαν αρπάξει τις οικονομίες του και έναν φορητό υπολογιστή.

Χάρη στα ευρήματα που είχαν εντοπίσει οι ειδικοί του τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου, η διάρρηξη που είχε γίνει στις 7 Νοεμβρίου του 2014 εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Ζίτσας και ταυτοποιήθηκε ένας 26χρονος Έλληνας ως δράστης. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για το ενδεχόμενο να έχει διαπράξει και άλλες.

*** Ένας ανήλικος συμμετείχε σε μια τετραμελή ομάδα που επιχείρησε να διαρρήξει ένα σπίτι στην Πάτρα το απόγευμα της Τετάρτης. Ο ιδιοκτήτης αντιλήφθηκε τους δράστες, που εγκατέλειψαν τα σχέδιά τους και τράπηκαν σε φυγή με αυτοκίνητο, όμως εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και συνελήφθησαν. Οι τέσσερις Έλληνες ηλικίας 16, 18, 30 και 22 χρόνων οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών κατηγορούμενοι για απόπειρα κλοπής και το όχημά τους κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης παράνομης πράξης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης