Πωλούσε λάδι αμφίβολης ποιότητας χωρίς άδεια

Πωλούσε λάδι αμφίβολης ποιότητας χωρίς άδεια

Οι αστυνομικοί του τμήματος Χρυσούπολης που τον σταμάτησαν για να τον ελέγξουν, βρήκαν στο εσωτερικό του οχήματος συνολικά 63 δοχεία με ελαιόλαδο και του ζήτησαν τα σχετικά παραστατικά και την άδεια πώλησης

Πωλούσε λάδι αμφίβολης ποιότητας χωρίς άδεια
Προσπαθούσε να βγάλει μεροκάματο πουλώντας λάδι χωρίς πιστοποίηση και χωρίς την σχετική άδεια για να ασκεί πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο, ένας 37χρονος ο οποίος εντοπίστηκε να μεταφέρει το παράνομο φορτίο στο πορτ μπαγκάζ του Ι.Χ. Αυτοκινήτου του στην εθνική οδό Καβάλας – Ξάνθης.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Χρυσούπολης που τον σταμάτησαν για να τον ελέγξουν, βρήκαν στο εσωτερικό του οχήματος συνολικά 63 δοχεία με ελαιόλαδο και του ζήτησαν τα σχετικά παραστατικά και την άδεια πώλησης.

Όμως, δεν είχε τίποτε από αυτά κι έτσι τον συνέλαβαν και κατέσχεσαν το λάδι αλλά και το αυτοκίνητό του.

Κλείσιμο
Στον 37χρονο επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο για άσκηση πλανόδιου υπαίθριου εμπορίου χωρίς άδεια και σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας. Δείγμα από το λάδι που διέθετε προς πώληση εστάλη για χημική ανάλυση για να διαπιστωθεί αν ήταν πράγματι ελαιόλαδο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης