Καβάλα: Έκλεψε διαβατήρια και ζητούσε λύτρα για να τα επιστρέψει

Καβάλα: Έκλεψε διαβατήρια και ζητούσε λύτρα για να τα επιστρέψει

Στην κατοχή και το σπίτι του Αιγύπτιου δράστη βρέθηκαν τα κλεμμένα διαβατήρια και τα ρούχα των τεσσάρων ομοεθνών του, αλλά και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης

Καβάλα: Έκλεψε διαβατήρια και ζητούσε λύτρα για να τα επιστρέψει
Το σπίτι όπου κατοικούν τέσσερις ομοεθνείς του στην πόλη της Καβάλας διέρρηξε ένας νεαρός Αιγύπτιος και τους “έγδυσε” στην κυριολεξία, αρπάζοντας όλα τα ρούχα και τα διαβατήριά τους. Είχε, μάλιστα, το θράσος να τους εκβιάσει ζητώντας τους χρήματα για να τα επιστρέψει!

Τρεις ημέρες μετά την κλοπή που έγινε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, ο 22χρονος αλλοδαπός τηλεφώνησε σε έναν 27χρονο από τα θύματα και απαίτησε χρήματα για να του δώσει πίσω όσα έκλεψε. Στη συνάντηση που ακολούθησε, όμως, του έδωσε μόνο τα ρούχα και ζήτησε επιπλέον χρήματα για το διαβατήριό του! Ο Αιγύπτιος προσποιήθηκε ότι συμφώνησε και έκλεισαν νέο ραντεβού, στο οποίο όμως πήγαν οι άνδρες της Ασφάλειας στους οποίους είχε καταγγείλει τον συμπατριώτη του.

Στην κατοχή και το σπίτι του δράστη βρέθηκαν τα κλεμμένα διαβατήρια και τα ρούχα των τεσσάρων ομοεθνών του ηλικίας 38, 32, 27 και 27 χρόνων, αλλά και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και μία πλαστή βεβαίωση κατάθεσης αίτησης για έκδοση άδειας παραμονής που κατασχέθηκαν μαζί με 50 ευρώ που είχε πάρει από τον ένα 27χρονο. Ο 22χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας που άσκησε δίωξη σε βάρος του για κλοπή, εκβίαση, πλαστογραφία, κατοχή πλαστού εγγράφου και κατοχή ναρκωτικών.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης