Βορίδης στο νέο περιοδικό «ZERO»: Η Νέα Δημοκρατία θα καταργήσει το υπερταμείο

Βορίδης στο νέο περιοδικό «ZERO»: Η Νέα Δημοκρατία θα καταργήσει το υπερταμείο

Ο πρώην υπουργός, αναφέρθηκε στις σχέσεις Εκκλησίας - Κράτους, τονίζοντας ότι η ΝΔ είναι εναντίον του διαχωρισμού τους και εναντίον της αλλαγής της διδασκαλίας του μαθήματος των θρησκευτικών

Βορίδης στο νέο περιοδικό «ZERO»: Η Νέα Δημοκρατία θα καταργήσει το υπερταμείο
«Το υπερταμείο πρέπει να καταργηθεί. Τελεία και παύλα. Αποτελεί απαράδεκτη, υπερβολική και καταχρηστική δέσμευση της ελληνικής δημόσιας περιουσίας. Και αξιοποιήσεις θα κάνουμε, και ιδιωτικοποιήσεις θα κάνουμε, αλλά όχι με καθεστώς συναποφάσεως», αναφέρει σε συνέντευξή του στο νέο μηνιαίο περιοδικό «ZERO» ο Μάκης Βορίδης.

Ο βουλευτής την Νέας Δημοκρατίας, αναφέρθηκε στις σχέσεις Εκκλησίας - Κράτους, τονίζοντας ότι η ΝΔ είναι εναντίον του διαχωρισμού τους και εναντίον της αλλαγής της διδασκαλίας του μαθήματος των θρησκευτικών.

Κλείσιμο


Το νέο μηνιαίο περιοδικό 
«ZERO», βρίσκεται από σήμερα στα περίπτερα όλης της χώρας. 

Το περιοδικό υπόσχεται: «Πολιτική, οικονομία, εθνικά θέματα, αποκαλύψεις, διεθνείς εξελίξεις, τεχνολογία, τάσεις, τέχνη, αθλητικά, όλα ιδωμένα από μηδενική βάση. Φρέσκια ματιά στα πάντα σε ένα περιοδικό το οποίο δεν είναι απλά πλούσιο, αλλά στην κυριολεξία τα έχει όλα. Όταν αποφασίσαμε να εκδώσουμε το ZERO δεν είχαμε κατά νου να βγει ένα ακόμα περιοδικό.

Πρώτη αποκάλυψη, η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία έχει ενημερωθεί αρμοδίως για το χρονικό διάστημα εντός θα πρέπει να αναμένεται απόπειρα επιθετικής ενέργειας από τη Τουρκία. Εξηγούνται οι λόγοι και τα κίνητρα με βάση τα στοιχεία που έχουν οι επιχειρησιακοί αρμόδιοι και οι ελληνικές υπηρεσίες.

Σε μία άλλη εξέλιξη, τους επόμενους μήνες, εντός του 2017, ανοίγει παράθυρο για πρόσβαση των ελληνικών οικονομικών υπηρεσιών σε έναν πακτωλό μαύρου χρήματος στο εξωτερικό, με προοπτική η φορολόγησή του να δημιουργεί προϋποθέσεις διαχείρισης του δημοσιονομικού σε εντελώς διαφορετική βάση. Με βάση τις εκτιμήσεις των Γερμανών, όπως είναι κυβέρνηση εκείνη την περίοδο μπορεί να προσδοκά έκτακτα φορολογικά έσοδα ακόμα και πλέον των 20 δις!

Δημοσιεύουμε του χάρτες και όλα τα διαθέσιμα στοιχεία για τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων στην Ελλάδα, Που βρίσκονται, πόσα είναι, πόσο αξίζουν. Ο θησαυρός στο υπέδαφος που μπορεί να αλλάξει την πορεία της χώρας.

Παρουσιάζουμε την πιο τεκμηριωμένη έρευνα για το προσφυγικό και την παράνομη μετανάστευση στην χώρα. Οι αριθμοί που κρύβουν, η αλήθεια που δεν λένε, οι πολιτικές που δεν εφαρμόζουν, ποια είναι η επόμενη ημέρα.

Το παρασκήνιο πίσω από την εκλογή του Ντόναλντ Τράμπ. Η αθέατη σύγκρουση με το βαθύ αμερικανικό κράτος. Ποιες δυνάμεις αναμετρήθηκαν, ποια είναι η πραγματική ατζέντα, ποιο είναι το μέλλον του νέου Προέδρου των ΗΠΑ.

Ο κύκλος των χαμένων κεντροαριστερών που ψάχνουν πολιτική στέγη, ο γαλάζιος εμφύλιος για τα ανοίγματα του Κυριάκου Μητσοτάκη στους εκσυγχρονιστές και η παρέμβαση Καραμανλή. Συνεντεύξεις Νίκου Βούτση, Μάκη Βορίδη.

Ο εξελίξεις που έρχονται στη διεθνή οικονομία. Η κινεζική φούσκα, η γερμανική απειλή και το τέρας του αποπληθωρισμού. Η ανάγνωση που αποφεύγουν να κάνουν τα διεθνή ΜΜΕ.

Συνέντευξη με τον βαρυποινίτη Βασίλη Στεφανάκο. Μιλάει για πρώτη φορά μετά την αποφυλάκισή του. Τι λέει για τον κώδικα της νύχτας, γιατί δηλώνει πολιτικοποιημένος, πως σχολιάζει τον… ΣΥΡΙΖΑ.

Ο διεθνής υπόκοσμος, η σχέση του με τις μυστικές υπηρεσίες και η τερατώδης ισχύς που έχει αποκτήσει.

Το “internet of things”, το διαδίκτυο των πραγμάτων, πως έρχεται να δικτυώσει τα πάντα και να αλλάξει τον κόσμο σε τέτοιο βαθμό, όσον τον άλλαξε και η δικτύωση μεταξύ των ανθρώπων.
Ραντεβού κάθε μήνα στα περίπτερα όλης της χώρας!»



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης