Εξιχνίασαν παλιές κλοπές σε Φιλιατρά και Καλαμάτα

Εξιχνίασαν παλιές κλοπές σε Φιλιατρά και Καλαμάτα

Πέντε χρόνια πέρασαν από τότε που ο άγνωστος -τότε- διαρρήκτης είχε τρυπώσει στο σπίτι μίας γυναίκας, κλέβοντας τα... ρούχα της

Εξιχνίασαν παλιές κλοπές σε Φιλιατρά και Καλαμάτα
Πέντε χρόνια συμπληρώνονται σε λίγο από τότε που μια γυναίκα υποχρεώθηκε να... ψωνίσει ρούχα, σεντόνια και κουβέρτες, καθώς τα δικά της τα είχε αρπάξει άγνωστος διαρρήκτης ο οποίος είχε τρυπώσει στο σπίτι της στα Φιλιατρά Μεσσηνίας και δεν είχε αφήσει τίποτα!

Η κλοπή, που είχε γίνει στις αρχές του 2012, εξιχνιάστηκε τώρα από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και αποκαλύφθηκε από τα δακτυλικά αποτυπώματα ότι αυτός που είχε αρπάξει ρούχα και κλινοσκεπάσματα αξίας 500 ευρώ ήταν ένας 26χρονος Πακιστανός. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας. 

*** Στην Καλαμάτα, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας εξιχνίασαν την διάρρηξη που είχε γίνει στις 7 Οκτωβρίου σε ένα καφενείο, από το οποίο είχε κλαπεί ολόκληρη η ταμειακή μηχανή με τα χρήματα που περιείχε. Οι δράστες, που είχαν γκρεμίσει την τζαμαρία του καταστήματος για να μπουν μέσα, ήταν δύο 31χρονοι τσιγγάνοι σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης