Με χάδια και φιλιά ξάφρισαν δύο τσιγγάνες έναν ηλικιωμένο!

Με χάδια και φιλιά ξάφρισαν δύο τσιγγάνες έναν ηλικιωμένο!

Οι δυο τσιγγάνες άρπαξαν από την τσέπη του θύματός τους 1.600 ευρώ!

Mitsotakis far ahead of Tsipras in public opinion polls
Αιφνιδιάστηκε από την απρόσμενη… ερωτική επίθεση που δέχθηκε από δύο νεαρές τσιγγάνες που άρχισαν να τον χαϊδεύουν και να τον φιλούν και δεν κατάφερε να αντιδράσει όταν τον... ξάφρισαν ένας 66χρονος άνδρας, στην περιοχή του Ασπροχώματος Μεσσηνίας!

Οι δράστιδες κατάφεραν να εξαφανιστούν τρέχοντας, αφού πρώτα άρπαξαν από την τσέπη του θύματός τους 1.600 ευρώ! Η κλοπή είχε γίνει στις 11 Νοεμβρίου και εξιχνιάστηκε τώρα από τους άνδρες της Ασφαλείας, οι οποίοι ταυτοποίησαν μια από τις δυο τσιγγάνες. Πρόκειται για μια 23χρονη σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση της συνεργού της συνεχίζονται.

Οι νεαρές τσιγγάνες που δρουν στην ευρύτερη περιοχή, έχουν αναγάγει σε... επιστήμη τις κλοπές με θύματα ηλικιωμένους με τη μέθοδο των... χαδιών. Δυο ημέρες μετά το συγκεκριμένο περιστατικό, ένας 82χρονος που βρέθηκε περικυκλωμένος από τέσσερις νεαρές τσιγγάνες έχασε 300 ευρώ. Οι δράστιδες διέφυγαν με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας άνδρας συνεργός τους, αλλά από τις φωτογραφίες σεσημασμένων που του έδειξαν οι αστυνομικοί, το θύμα αναγνώρισε δύο αδελφές ηλικίας 24 και 27 χρόνων και τον 50χρονο που τις φυγάδευσε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης