«Επαγγελματίας» έμπορος ναρκωτικών ο άνδρας που χρησιμοποίησε ως «βιτρίνα» την μητέρα του

«Επαγγελματίας» έμπορος ναρκωτικών ο άνδρας που χρησιμοποίησε ως «βιτρίνα» την μητέρα του

Στο σπίτι τους στα Άνω Λιόσια μετά από έρευνα των αρχών εντοπίστηκαν και άλλες ποσότητες και παράνομος οπλισμός

«Επαγγελματίας» έμπορος ναρκωτικών ο άνδρας που χρησιμοποίησε ως «βιτρίνα» την μητέρα του
“Επαγγελματίας” έμπορος ναρκωτικών αποδείχθηκε ότι ήταν ο 56χρονος Έλληνας που χρησιμοποίησε ως “βιτρίνα” την ηλικιωμένη μητέρα του για να περάσει από τα μπλόκα των αστυνομικών με το φορτίο χασίς που είχε παραλάβει από τα σύνορα με την Αλβανία. Στο σπίτι τους στα Άνω Λιόσια βρέθηκαν και άλλες ποσότητες και παράνομος οπλισμός.

Μετά τη σύλληψη του 56χρονου και της 84χρονης μητέρας του που ήταν συνεπιβάτης του στο αυτοκίνητό του στην περιοχή Ελεύθερο της Κόνιτσας τα ξημερώματα της Δευτέρας, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων ζήτησαν από τους συναδέλφους τους της Ασφάλειας Άνω Λιοσίων να κάνουν έρευνα στην κατοικία τους και εκεί βρήκαν άλλες 28 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους δυο κιλών και 318 γραμμαρίων και 32 ναρκωτικά χάπια.

Μαζί με αυτά, κατέσχεσαν ένα πιστόλι replica με 15 μεταλλικά σφαιρίδια και τέσσερις αμπούλες αερίου, ένα πτυσσόμενο σιδερένιο κλομπ, ένα πτυσσόμενο στιλέτο, ένα σπρέι πιπεριού και 350 ευρώ. Με τα νέα ευρήματα, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων που είχε απαγγείλει σε μητέρα και γιο βαριές κατηγορίες για εισαγωγή, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών, πρόσθεσε και αυτή της παράνομης οπλοκατοχής.
Κλείσιμο

Υπενθυμίζεται ότι στα πίσω καθίσματα του Ι.Χ. αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν ο 56χρονος και η 84χρονη μητέρα του είχαν βρεθεί 17 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 23 κιλών και 150 γραμμαρίων, ενώ και ο ίδιος είχε πάνω του μία συσκευασία με ηρωίνη βάρους 2,9 γραμμαρίων. 

*** Όπλα και ναρκωτικά βρήκαν και οι αστυνομικοί της Τροχαίας πάνω σε έναν 36χρονο Έλληνα στον οποίο έκαναν έλεγχο στο Βόλο. Ο δράστης συνελήφθη και προσήχθη στην Δίωξη Ναρκωτικών, όταν κατασχέθηκαν στην κατοχή του μία συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης, ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή, αλλά και ένα αεροβόλο πιστόλι με γεμιστήρα που περιείχε αμπούλα αερίου και εννέα πλαστικά σφαιρίδια. Ο 36χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών και παραβάσεις του νόμου περί όπλων. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης