Τσόρι και Ιμπάρμπο θύματα των διαρρηκτών που χτυπούν ποδοσφαιριστές

Τσόρι και Ιμπάρμπο θύματα των διαρρηκτών που χτυπούν ποδοσφαιριστές

Σπείρα αλλοδαπών που εκμεταλλεύεται τα κενά στην ασφάλεια «βλέπουν» οι αστυνομικοί - Με διαφορά 24 ωρών οι δύο διαρρήξεις

Τσόρι και Ιμπάρμπο θύματα των διαρρηκτών που χτυπούν ποδοσφαιριστές
Μια «επαγγελματική» σπείρα διαρρηκτών που απαρτίζεται από αλλοδαπούς κρύβεται πίσω από το διπλό χτύπημα στα σπίτια των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στην περιοχή της Βούλας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι «ποντικοί» μόνο τυχαία δεν έβαλαν στο μάτι τα σπίτια του Τσόρι Ντομινγκεζ και του Βίκτορ Ιμπάρμπο με διαφορά 24 ωρών σε σχετικά μικρή απόσταση το ένα από το άλλο αρπάζοντας από χρηματοκιβώτια και κοσμήματα μέχρι πανάκριβα κομμάτια από τις γκαρνταρόμπες τους. 

«Πρόκειται για μια σπείρα που ειδικεύεται στη διάρρηξη σπιτιών στα οποία οι ένοικοι δεν παίρνουν μέτρα ασφαλείας και διαθέτουν οικονομική επιφάνεια. Παρακολουθούν τις κινήσεις τους και χτυπούν όταν αυτοί απουσιάζουν από τα σπίτια. Όπως για παράδειγμα στην περίπτωση του Κολομβιανού παίκτη του Παναθηναϊκού Βίκτορ Ιμπάρμπο που απουσίαζε με την αποστολή της ομάδας στην Κρήτη για το παιχνίδι κυπέλλου με τον ΟΦΗ» τονίζει αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ και προσθέτει «και στις δύο περιπτώσεις δεν υπήρχαν παραβιάσεις των θυρών ασφαλείας κατοικιών. Δεν υπήρχαν κάμερες, ούτε και συναγερμοί. Κάτι που προφανώς γνώριζαν οι δράστες και αυτό που είναι που δεν διευκολύνει τις έρευνες μας».

Κλείσιμο
Το σπίτι του Τσόρι Ντομίνγκεζ στη Βούλα



Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ένας από τους δράστες είναι εξπέρ στο να παραβιάζει πόρτες ασφαλείας χρησιμοποιώντας ειδικά πασπαρτού χωρίς να αφήνει ίχνη. Έτσι εκτιμούν ότι πολύ πιθανόν να ξαναχτυπήσουν. Για το λόγο αυτό λαμβάνονται ειδικά μέτρα ασφαλείας στην περιοχή της Βούλας με πιο συχνές περιπολίες των ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ αλλά και αστυνομικών του τοπικού τμήματος. 

Το πρώτο χτύπημα ήταν στο σπίτι του παίκτη του Ολυμπιακού Τσόρι Ντομίνγκεζ ο οποίος απουσίαζε και ένα 24ωρο αργότερα δηλαδή την Τρίτη το βράδυ έκαναν και το δεύτερο στην κατοικία του Βίκτορ Ιμπάρμπο που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση. Και στις δύο περιπτώσεις των modus operandi των «ποντικών» ήταν ίδιο ενώ η λεία τους ήταν χρήματα, κοσμήματα, ρολόγια μετρητά αλλά και πανάκριβα ρούχα από τις ντουλάπες των δύο ποδοσφαιριστών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης