Φωτογραφίες-ντοκουμέντο από το έγκλημα πάθους στο Λεωνίδιο το 2014

Φωτογραφίες-ντοκουμέντο από το έγκλημα πάθους στο Λεωνίδιο το 2014

Η υπόθεση αναμένεται να απασχολήσει και πάλι την κοινή γνώμη, μετά την αγωγή αποζημίωσης λόγω ψυχικής οδύνης που κατέθεσε ο σύζυγος της 40χρονης

Φωτογραφίες-ντοκουμέντο από το έγκλημα πάθους στο Λεωνίδιο το 2014
Δύο χρόνια μετά το ερωτικό έγκλημα που συγκλόνισε, όχι μόνο τη τοπική κοινωνία του Λεωνιδίου, αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα, το protothema.gr
φέρνει στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος που σοκάρουν.

Ο τόπος του εγκλήματος και της μετέπειτα αυτοκτονίας του δράστη όπως και τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν "βλέπουν" για πρώτη φορά, το φως της δημοσιότητας, αναδεικνύοντας όλες τις σκοτεινές πτυχές ενός εγκλήματος πάθους και ανεκπλήρωτου έρωτα.

Κλείσιμο
Ήταν 11 Νοεμβρίου του 2014, όταν μια 40χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών βρέθηκε νεκρή από τον σύζυγό της, στην περιοχή της Βασκίνας. Δράστης, ένας γείτονας του ζευγαριού, που σύμφωνα με τον σύζυγο του θύματος δεν μπορούσε να ελέγξει το αρρωστημένο πάθος του για την άτυχη μητέρα.






Την εξαφάνιση της 40χρονης, που αγνοείτο για πολλές ώρες, είχε δηλώσει στην αστυνομία ο σύζυγός της, ο οποίος την εντόπισε τελικά δολοφονημένη, γύρω στις 9:30 το βράδυ όταν μόνος την αναζήτησε, καλώντας συνέχεια στο κινητό της τηλέφωνο.

Τότε το άκουσε να χτυπά μέσα στο βουνό και μέσα σε λίγα λεπτά ήρθε αντιμέτωπος με το μακάβριο θέαμα. Η σύζυγός του κείτονταν αιμόφυρτη έχοντας δεχτεί μία σφαίρα στο στήθος και δύο μαχαιριές, μία στο λαιμό και μία στην κοιλιά. Η αστυνομία εξαπέλυσε αμέσως ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσει τον άνδρα που ο σύζυγός της είχε κατανομάσει ως βασικό ύποπτο.





Μετά από πολύωρες έρευνες, ο 67χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός, έχοντας δίπλα του ένα όπλο και ένα μπουκάλι με φυτοφάρμακο.

Η σορός του εντοπίστηκε λίγα χιλιόμετρα μακριά από το σημείο που άφησε την τελευταία της πνοή η 40χρονη μητέρα. Σύμφωνα με την μαρτυρία του θηροφύλακα της περιοχής, ο γείτονας του ζευγαριού είχε επικοινωνήσει μαζί του και του είχε αναφέρει πως ήταν αποφασισμένος
 να δώσει τέλος στη ζωή του καθώς είχε, μόλις, σκοτώσει την γυναίκα με την οποία ήταν παράφορα ερωτευμένος.

  


Οι προσπάθειες, του θηροφύλακα, ωστόσο, απέβησαν άκαρπες καθώς δεν μπόρεσε να αποτρέψει το μοιραίο.

Η υπόθεση αναμένεται να απασχολήσει και πάλι την κοινή γνώμη, μετά την αγωγή αποζημίωσης λόγω ψυχικής οδύνης που κατέθεσε ο σύζυγος της 40χρονης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης