«Θαυμαστές» του Τσόρι του έκλεψαν ακόμα και τα ρούχα

«Θαυμαστές» του Τσόρι του έκλεψαν ακόμα και τα ρούχα

Θύμα έμπειρων διαρρηκτών ο δημοφιλής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού 

«Θαυμαστές» του Τσόρι του έκλεψαν ακόμα και τα ρούχα
Καλά πληροφορημένοι φαίνεται να ήταν οι διαρρηκτές που μπήκαν στο σπίτι του 35χρονου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ, γνωστό στους φιλάθλους ως «Τσόρι», στο Πανόραμα Βούλας.

Λίγο μετά τις εννέα το βράδυ της Τρίτης, οι τρεις δράστες, γνωρίζοντας καλά τα σημεία του σπιτιού, κατάφεραν και απενεργοποίησαν τα συστήματα ασφαλείας του πολυτελέστατου σπιτιού και μπήκαν μέσα ανενόχλητοι.

Αφού οι «αρουραίοι» μπήκαν μέσα στο άδειο από ανθρώπινη παρουσία σπίτι έκλεψαν κυριολεκτικά τα πάντα, ακόμα και την γκαρνταρόμπα του γνωστού ποδοσφαιριστή.

Κλείσιμο




Οι δράστες αφού πήραν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, κοσμήματα αξίας και την «χρυσή» γκαρνταρόμπα του Λατίνου ποδοσφαιριστή, αποχώρησαν χωρίς να αφήσουν ίχνη, κάτι που προβληματίζει ιδιαίτερα τους αστυνομικούς καθώς φαίνεται πως οι δράστες εκτός από επαγγελματισμό ήταν πολύ καλά πληροφορημένοι για τα σημεία του σπιτιού.   

Συγκεκριμένα γνώριζαν ακριβώς πού υπήρχαν κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης και το πού είναι εγκατεστημένος ο συναγερμός, ώστε να τον απενεργοποιήσουν με την μέθοδο του «πνιγμού» δηλαδή μέσα σε κουβά με νερό ενώ σε κανένα σημείο της οικίας δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης.





Για τους παραπάνω λόγους η αστυνομία εκτιμά πως οι κλέφτες κατάφεραν με κάποιον τρόπο και απέκτησαν κλειδί «πασπαρτού» της πολυτελέστατης οικίας από αντίγραφο του κλειδιού του ποδοσφαιριστή.

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα και κυρίως  αυτό της σύστασης νέας «συμμορίας» με έμπειρους κλέφτες που δρουν στις ακριβές περιοχές της Αττικής, καθώς πρόσφατα στην ίδια περιοχή είχαν ανοίξει και το σπίτι του γνωστού τραγουδιστή Νίκου Βέρτη.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης