Κόντρα στο δημοτικό συμβούλιο Λάρισας λόγω των συνεχών απουσιών του Αλέξη Γεωργούλη

Κόντρα στο δημοτικό συμβούλιο Λάρισας λόγω των συνεχών απουσιών του Αλέξη Γεωργούλη

Από τις 75 συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, ο ηθοποιός έλειπε 49 φορές!

Κόντρα στο δημοτικό συμβούλιο Λάρισας λόγω των συνεχών απουσιών του Αλέξη Γεωργούλη
Συνεχίστηκε και χθες η κόντρα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Λάρισας σχετικά με την υπόθεση των απουσιών των δημοτικών συμβούλων από τις συνεδριάσεις του συμβουλίου.

Υπενθυμίζεται πως ήδη ο γνωστός ηθοποιός και δημοτικός σύμβουλος Αλέξης Γεωργούλης, ακολουθώντας την τακτική της δημοτικής συμβούλου 'Ασπας Σουλούκου, έχει στείλει εξώδικο προς στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λαρισαίων, κ. Τάχο, με αφορμή την επιστολή που είχε αποστείλει ο πρόεδρος, προς την αρμόδια ελεγκτική Αρχή, ζητώντας να παρθούν μέτρα για τις πολλές απουσίες των δύο συμβούλων από τις συνεδριάσει του συμβουλίου.

Σημειώνεται πως στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Λάρισας, όπου, μεταξύ άλλων, συζητήθηκε και το θέμα των απουσιών, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου επεσήμανε πως δεν έχει καμία προσωπική αντιπαράθεση με τους δύο δημοτικούς συμβούλους, ενώ χαρακτήρισε «ανάξιο λόγου» το θέμα της πολιτικής δίωξης, στο οποίο αναφέρθηκε η κ. Σουλούκου.

Κλείσιμο
Μάλιστα, ο πρόεδρος το ΔΣ τόνισε πως ο Αλέξης Γεωργούλης είχε ενημερωθεί σχετικά, ενώ κλείνοντας τόνισε με νόημα: «Όλοι δουλεύουμε και είμαστε στην υπηρεσία των πολιτών. Όποιος δεν μπορεί να το δηλώσει. Ας μας πει ότι θα έρθω όποτε γουστάρω…».

Σε συνέντευξή του προ ημερών για το θέμα (στο δίκτυο Θεσσαλίας της ΕΡΤ) ο Αλέξης Γεωργούλης είχε δηλώσει: «Είναι αλήθεια ότι οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να παρίσταμαι σε πολλές από τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου. Είναι βέβαια εθελοντική δουλειά, δεν αμείβεται, όμως θα ήθελα να ανταποκριθώ. Ελεύθερα ως τώρα ήταν μόνο τα Σαββατοκύριακα, ημέρες κατά τις οποίες δεν συνεδριάζει το Σώμα. Για τους επόμενους μήνες θα βρίσκομαι στο Λονδίνο για τα γυρίσματα της σειράς, ενώ παράλληλα έχω υποχρεώσεις και στην Αθήνα. Το σκεφτόμουν και εγώ ότι είναι δύσκολο να παρακολουθώ τις συνεδριάσεις. Ανεξάρτητα από τη διαδικασία που έχει κινηθεί και από το πώς θα καταλήξει, σκεφτόμουν έτσι κι αλλιώς ότι θα μπορούσα και θα ήθελα να υπηρετήσω την πόλη μου στον τομέα του πολιτισμού. Αυτό ήθελα εξαρχής να κάνω, για αυτό ασχολήθηκα με τα κοινά. Για να έχω επαφή με τη Λάρισα στην οποία κάποια μέρα θα επιστρέψω. Σκέφτομαι να προσφέρω ίσως από άλλη θέση στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης».

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης τόνισε ότι το θέμα δεν έπρεπε να πάρει άλλες διαστάσεις και περισσότερο πρέπει να λειτουργήσει σαν καμπανάκι. Ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει θέμα καμιάς πολιτικής δίωξης και τόνισε πως η ενέργεια του προέδρου «ήταν προς την κατεύθυνση της καλύτερης λειτουργίας του Δ.Σ».

Σημειώνεται πως με βάση τα στοιχεία που παρουσίασε χθες ο κ. Τάχος, από τις 75 συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου που έχουν γίνει, ο Αλέξης Γεωργούλης έλειπε 49 φορές, ενώ η κα. Σουλούκου δεν συμμετείχε σε 39 συνεδριάσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης