Έπεσαν τα πρώτα χιόνια και στο Καρπενήσι - Ετοιμοπόλεμες οι Περιφέρειες

Έπεσαν τα πρώτα χιόνια και στο Καρπενήσι - Ετοιμοπόλεμες οι Περιφέρειες

Από τις 4 το απόγευμα ξεκίνησε να πέφτει χιόνι και στην Ευρυτανία - «Είμαστε σε αυξημένη ετοιμότητα για το χιονιά. Όλοι είναι στις θέσεις τους», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας 

Έπεσαν τα πρώτα χιόνια και στο Καρπενήσι - Ετοιμοπόλεμες οι Περιφέρειες
Στα λευκά ντύνεται μία μία πόλη της Ελλάδας με την κακοκαιρία να έχει ξεκινήσει από νωρίς σήμερα το πρωί από τα βόρεια και να κατευθύνεται προς τα νότια. 

Από τις 4 το απόγευμα ξεκίνησε να πέφτει χιόνι και στην Ευρυτανία. Τόσο μέσα στο Καρπενήσι όσο και στο δρόμο, στο ύψος της Ράχης και της σήραγγας, η χιονόπτωση είναι ασθενής και δεν έχει δημιουργήσει προβλήματα στους οδηγούς.

Το χιόνι θα πέσει σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές με υψόμετρο 300-400 μέτρα, ενώ τα ξημερώματα της Τετάρτης το χιόνι θα κατέβει ακόμη πιο χαμηλά, στις παρυφές της Λαμίας.

Κλείσιμο
 Οι οδηγοί, που θα κινηθούν σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να έχουν μαζί τους αλυσίδες, αφού η χιονόστρωση θα φτάσει μέχρι και τους 10 πόντους.

Ετοιμοπόλεμη η Περιφέρεια

«Είμαστε σε αυξημένη ετοιμότητα για το χιονιά. Όλοι είναι στις θέσεις τους. Οι οδηγοί όμως δεν θα πρέπει να μετακινούνται χωρίς λόγο και αν αυτό είναι αναγκαίο να έχουν μαζί τους αλυσίδες....», είπε στο LamiaReport ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θύμιος Καραΐσκος.



Πανέτοιμος και ο Δήμος Λαμιέων


Όλα είναι έτοιμα και στο Δήμο για κάθε ενδεχόμενο. Ο αρμόδιος εντεταλμένος σύμβουλος Γιώργος Ζήσιμος θα είναι μαζί με το προσωπικό και τους χειριστές όλη τη νύχτα σε ετοιμότητα για να παρέμβουν όπου χρειαστεί. «Έχουμε κάνει όλη την απαραίτητη προετοιμασία με τα μηχανήματα και το αλάτι. Οι δημότες μπορούν να καλούν στο γραφείο κίνησης για οποιοδήποτε σημείο έχουν πρόβλημα...». δήλωσε στην κάμερα του LamiaReport ο κ. Ζήσιμος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης