Ξάνθη: Αμετανόητος κλέφτης οχημάτων συνελήφθη ξανά

Ξάνθη: Αμετανόητος κλέφτης οχημάτων συνελήφθη ξανά

Ο 21χρονος Έλληνας είχε διαρρήξει το βράδυ της Παρασκευής μια επιχείρηση στην Ξάνθη και είχε κλέψει από μέσα διάφορα κλειδιά αυτοκινήτων

Ξάνθη: Αμετανόητος κλέφτης οχημάτων συνελήφθη ξανά
Πολλές φορές στο παρελθόν είχε συλληφθεί για κλοπές οχημάτων ένας νεαρός από χωριό της Ξάνθης, αλλά δεν έλεγε να σταματήσει! Έτσι, συνελήφθη για μια ακόμη φορά στο σπίτι του, όπου έφτασαν οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. όταν ταυτοποιήθηκε για μια ακόμη κλοπή.

Ο 21χρονος Έλληνας είχε διαρρήξει το βράδυ της Παρασκευής μια επιχείρηση στην Ξάνθη και είχε κλέψει από μέσα διάφορα κλειδιά αυτοκινήτων. Ένα από αυτά, έβαζε μπροστά ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο στο προαύλιο κι έτσι ο νεαρός το πήρε και έγινε καπνός! Όμως, οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνες μετά την καταγγελία του ιδιοκτήτη, τον ταυτοποίησαν και έκαναν έφοδο στο σπίτι του.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν, τόσο το κλεμμένο όχημα όσο και τα υπόλοιπα κλειδιά τα οποία αποδόθηκαν στον επιχειρηματία, ενώ ο 21χρονος δράστης παρελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας που διενεργούν προανάκριση για το ενδεχόμενο να έχει διαπράξει και άλλες κλοπές και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης