Σέρρες: Έκλεψαν… απορριμματοφόρο οι «κυνηγοί» μετάλλων

Σέρρες: Έκλεψαν… απορριμματοφόρο οι «κυνηγοί» μετάλλων

Το όχημα δεν ήταν λειτουργικό και είχε αφεθεί στον χώρο από τους υπαλλήλους καθαριότητας του Δήμου

Σέρρες: Έκλεψαν… απορριμματοφόρο οι «κυνηγοί» μετάλλων
Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί οι «κυνηγοί» μετάλλων, που κλέβουν ό,τι είναι δυνατό να πουληθεί για παλιοσίδερα. Στις Σέρρες, μάλιστα, έφτασαν στο σημείο να «σηκώσουν» ένα ολόκληρο… απορριμματοφόρο που βρήκαν σε μια χωματερή!

Το όχημα δεν ήταν λειτουργικό και είχε αφεθεί στον χώρο από τους υπαλλήλους καθαριότητας του Δήμου. Εκεί το ξετρύπωσαν οι δράστες, δύο Έλληνες ηλικίας 28 και 33 χρόνων, οι οποίοι επιστράτευσαν το φορτηγό του 33χρονου για να το φορτώσουν στον τράκτορα! Ωστόσο, κατά την διαφυγή τους εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του τμήματος Περιφέρειας και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, ενώ το φορτηγό τους κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης κλοπής.

Εφιάλτης έχουν γίνει και οι ζωοκλέφτες για τους κτηνοτρόφους της Αιτωλοακαρνανίας. Τα ξημερώματα του Σαββάτου, άγνωστοι τρύπωσαν στον στάβλο ενός 33χρονου στην περιοχή Γουριά και άρπαξαν από μέσα οκτώ αμνοερίφια. Το θύμα κατήγγειλε την ζωοκλοπή στους αστυνομικούς του τμήματος Αιτωλικού που ερευνούν για να εντοπίσουν τους δράστες και σχημάτισαν  δικογραφία για ζωοκλοπή σε βάρος αγνώστων.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης