34χρονη είχε εξαπατήσει δύο υπερήλικες στο Μέτσοβο!

34χρονη είχε εξαπατήσει δύο υπερήλικες στο Μέτσοβο!

Την έρευνα είχαν αναλάβει αστυνομικοί του Τμήματος Κατσικά και της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων

34χρονη είχε εξαπατήσει δύο υπερήλικες στο Μέτσοβο!
Μετά από αρκετούς μήνες αλλά και μεθοδική έρευνα, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία μιας 34χρονης ημεδαπής, η οποία είχε εξαπατήσει ηλικιωμένους στο Μέτσοβο... Με την πρόφαση των οικονομικών εκκρεμοτήτων συγγενικών τους προσώπων τους είχε αποσπάσει χρήματα, ενώ είχε καταφέρει και να κλέψει τα σπίτια τους.

Την έρευνα είχαν αναλάβει αστυνομικοί του Τμήματος Κατσικά και της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων.

Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει και έναν άνδρα συνεργό της, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί και αναζητείται.

Κλείσιμο
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες εμπλέκονται στις παρακάτω υποθέσεις απάτης και κλοπής:

• Το πρωί της 19-01-2016 στο Μέτσοβο, αφού προσέγγισαν 83χρονο ημεδαπό, στη συνέχεια με το πρόσχημα υποτιθέμενης οικονομικής εκκρεμότητας συγγενικού του προσώπου στην εφορία, απέσπασαν απ΄ αυτόν χρηματικό ποσό ενώ ταυτόχρονα, με τη μέθοδο της απασχόλησης, έκλεψαν από το εσωτερικό του σπιτιού χρηματικό ποσό.

• Στη συνέχεια, την 05-04-2016, στην ίδια περιοχή και με την ίδια μεθοδολογία, έπεισαν 88χρονο ημεδαπό να τους παραδώσει χρηματικό ποσό ενώ αφαίρεσαν επίσης χρηματικό ποσό από το υπνοδωμάτιο του σπιτιού.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ η προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κατσικά Ιωαννίνων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης