Νέες καταθέσεις με απρόσμενες διαστάσεις για την εξαφάνιση της Έλενας

Νέες καταθέσεις με απρόσμενες διαστάσεις για την εξαφάνιση της Έλενας

«Κλήθηκαν τέσσερα νέα άτομα να καταθέσουν στην αστυνομία. Τα όσα είπαν δίνουν νέες διαστάσεις στην υπόθεση. Περιμένουμε να δούμε τι απο όλα όσα είπαν ισχύει για να φτάσουμε σε ασφαλές συμπέρασμα» λέει στο protothema.gr, ο ιδιωτικός αστυνομικός Σωκράτης Στρατής

Νέες καταθέσεις με απρόσμενες διαστάσεις για την εξαφάνιση της Έλενας
Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών που χειρίζονται την υπόθεση της εξαφάνισης της Ελενας Ολντέρσντορφ, μπαίνουν πλέον τέσσερις νέες καταθέσεις μαρτύρων οι οποίες δίνουν απρόσμενες διαστάσεις στη μυστηριώδης εξαφάνιση.

Σε ένα πρωτόγνωρο θρίλερ με αρκετές δόσεις αγωνίας και ανατριχιαστικές εκφάνσεις τείνει να εξελιχθεί η εξαφάνιση της 50χρονης εύπορης γυναίκας που χάθηκε από προσώπου γης από τις αρχές του περασμένου Ιουνίου. Οι άνδρες της ΕΛΑΣ που έχουν επιφορτιστεί να ρίξουν φως στην υπόθεση τις τελευταίες ώρες εξέτασαν τέσσερα ακόμα άτομα τα οποία τους αφηγήθηκαν τα δικά τους...μυστικά. "Κλήθηκαν τέσσερα νέα άτομα να καταθέσουν στην αστυνομία. Τα όσα είπαν δίνουν νέες διαστάσεις στην υπόθεση. Περιμένουμε να δούμε τι απο όλα όσα είπαν ισχύει για να φτάσουμε σε ασφαλές συμπέρασμα" λέει στο protothema.gr, ο ιδιωτικός αστυνομικός Σωκράτης Στρατής που έχει αναλάβει τις έρευνες για λογαριασμό της οικογένειας της αγνοούμενης γυναίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μια εκ των τεσσάρων που κλήθηκαν να καταθέσουν είναι συγγενής της εύπορης 50χρονης από τα Κάτω Πετράλωνα κι ήταν η πρώτη γυναίκα που ειδοποιήθηκε από τη μητέρα της Έλενας, όταν την αναζητούσε τηλεφωνικώς από την Ουκρανία κι εκείνη δεν απαντούσε σε καμία κλήση της. Η γυναίκα που διαμένει σε επαρχιακή πόλη της Πελοποννήσου προσπάθησε να έρθει σε επαφή με την Έλενα. Οι προσπάθειες της όμως όπως εκμυστηρεύτηκε στους αστυνομικούς αλλά και στον ντετέκτιβ που έχει προσβάλει η οικογένεια έπεσαν ατό κενό. Τότε όπως φέρεται να ανέφερε η μάρτυρας στους αστυνομικούς επικοινώνησε με μια φίλη της Ελενας που μένει σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της αγνοούμενης στα Κάτω Πετράλωνα. Η φίλη της Έλενας, της απάντησε ότι έχει δει την 50χρονη γυναίκα κι ότι κάθε βράδυ τα φώτα στο σπίτι της ήταν ανοιχτά. Όλα αυτά συνέβησαν προς τα τέλη του περασμένου Ιουνίου, όταν τα οικεία άτομα της αγνοούμενης είχαν δηλώσει στη μητέρα της αλλοδαπής γυναίκας οτι έχουν να τη δουν απο τις 11 Ιουνίου κι ότι όσο κι αν έψαξαν δεν κατάφεραν να την εντοπίσουν. Η Έλενα όμως συνέχισε να αγνοείται κι έτσι η μητέρα της ταξίδεψε απο την Ουκρανία στην Ελλάδα και δήλωσε επισήμως την εξαφάνιση της στις 8 Ιουλίου. Μετά από αυτή την κατάθεση οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση ερευνούν δυο ενδεχόμενα. Το πρώτο απο αυτά και πιο πιθανό η γυναίκα που μετέφερε στη συγγενή της Ελενας την πληροφορία ότι την βλέπει να ήθελε να τους παραπλανήσει. Έτσι λοιπόν τώρα οι αστυνομικοί κοιτούν αν εμπλέκεται στην μυστηριώδη εξαφάνιση της 50χρονης γυναίκας και στις "σκοτεινές" διαδρομές των χρημάτων απο τους λογαριασμούς της αλλοδαπής γυναίκας όπου μέσα σε λίγες ημέρες κάποιοι απέσπασαν 15.000 ευρώ. Αν τελικά αποδεχθεί αυτή η εκδοχή η γυναίκα που έδινε τις ψεύτικες πληροφορίες προσπαθούσε να κερδίσει χρόνο έτσι ώστε να αποκαλυφθεί πολυ αργότερα η αλήθεια και να έχει προλάβει να πετύχει μαζί με στους τυχόν συνεργάτες της τους δόλιους σκοπούς τους. Σε αυτή την περίπτωση όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί είναι πιθανή και η δολοφονία της άτυχης γυναίκας.

Κλείσιμο
Το δεύτερο σενάριο είναι η Έλενα να ζει, αλλά οι αστυνομικοί δεν είναι σε θέση προς το παρών να ξέρουν αν εξαφανίστηκε οικειοθελώς η κάποιοι την εξαφάνισαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης