Έπιασαν και τον δράστη της κλοπής στην Χαλκιδική

Έπιασαν και τον δράστη της κλοπής στην Χαλκιδική

Δυο 24ωρα μετά τη σύλληψη ενός 32χρονου Γεωργιανού που είχε βγάλει στο «σφυρί» τη λεία

Έπιασαν και τον δράστη της κλοπής στην Χαλκιδική
Δυο 24ωρα μετά τη σύλληψη ενός 32χρονου Γεωργιανού που είχε βγάλει στο «σφυρί» τη λεία της διάρρηξης που είχε γίνει τον περασμένο Σεπτέμβριο σε ένα κατάστημα σε περιοχή της Χαλκιδικής, οι άνδρες της Ασφάλειας Πολυγύρου συνέλαβαν και τον φυσικό αυτουργό της κλοπής.

Ο 40χρονος Έλληνας εντοπίστηκε σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και, παρ' όλο που είχε προ πολλού παρέλθει το αυτόφωρο, συνελήφθη καθώς είχε πάνω του 13 ναρκωτικά χάπια χωρίς να διαθέτει ιατρική συνταγή. Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών, ενώ σε βάρος του και σε βάρος δύο άγνωστων ακόμη συνεργών του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Οι τρεις διαρρήκτες είχαν αρπάξει τρία μηχανήματα αναπαραγωγής ήχου αξίας 6.000 ευρώ και φιάλες ποτών αξίας 2.000 ευρώ από το κατάστημα ενός 50χρονου και είχαν παραδώσει τις συσκευές σε έναν 32χρονο Γεωργιανό, ο οποίος ανέβασε σε ιστοσελίδα αγοραπωλησιών στο Ίντερνετ αγγελία για να τις πουλήσει! Όμως, την είδαν οι άνδρες της Ασφάλειας Πολυγύρου και έκλεισαν ραντεβού μαζί του σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, δήθεν για να τις αγοράσουν. Ο αλλοδαπός συνελήφθη μόλις έφτασε με τα μηχανήματα και οι συσκευές κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης