Ζευγάρι στη ζωή και στις… κλοπές χαλκού!

Ζευγάρι στη ζωή και στις… κλοπές χαλκού!

Τα κλεμμένα φορτηγά βρέθηκαν στις 27 Μαΐου σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ ο χαλκός που η συνολική του αξία φτάνει τα 56.638,66 ευρώ είχε κάνει φτερά

Ζευγάρι στη ζωή και στις… κλοπές χαλκού!
Τις ζωές ενός 36χρονου και μίας 34χρονης δεν είχε ενώσει μόνο ο έρωτας, αλλά και το «κυνήγι» του… χαλκού που έκαναν μαζί με τουλάχιστον δύο άγνωστους συνεργούς τους στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία!

Όπως εξακριβώθηκε μετά από πολύμηνη έρευνα της Ασφάλειας, το ζευγάρι είχε διαρρήξει στις 31 Μαρτίου το γραφείο μιας επιχείρησης και είχε αρπάξει από μέσα 790 ευρώ και διάφορα χάλκινα εξαρτήματα, τα οποία φόρτωσαν στο Ι.Χ. φορτηγό της εταιρείας που βρήκαν σταθμευμένο απ’ έξω και διέφυγαν μ’ αυτό. Το ίδιο έκαναν και σε μια άλλη επιχείρηση στην οποία έφτασαν στις 7 Απριλίου με το Ι.Χ. αυτοκίνητο της 34χρονης και φόρτωσαν στο σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό της εταιρείας χάλκινα αντικείμενα μεγάλης αξίας.

Τα κλεμμένα φορτηγά βρέθηκαν στις 27 Μαΐου σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ ο χαλκός που η συνολική του αξία φτάνει τα 56.638,66 ευρώ είχε κάνει φτερά! Οι δράστες δεν συνελήφθησαν ελλείψει αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για διακεκριμένες κλοπές υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ η Ασφάλεια συνεχίζει τις έρευνες για να ταυτοποιηθούν οι συνεργοί τους και να διαπιστωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης